Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sokáig nem fekszek le senkivel, akkor aszexuális leszek?
Sziasztok!
Már több, mint 3 éve nem voltam nővel és a libidóm már-már konvergál a nullához. Ha ezt tovább folytatom, akkor végre teljesen kihal a vágyam? :) 4X F
Ha sokáig nem fekszel le valakivel annak okai vannak.:
- nem működik a cerka
- nem vagy vonzó senki számára
- nem értesz semmit, pedig már 4X-es vagy és itt kérdezel hülyeséget
- már nem kívánod a nőket
- stb.
Működik a szerszám, néha le is kell csapolni. :) Vonzódok is nőkhöz, de mivel le se xarnak, ezért nem foglalkozok velük, rájuk se nézek. :)) A válásom óta nem voltam senkivel, utoljára csak az exemmel. :)
Egyébként nem bánnám, ha teljesen kihalna a vágyam és impotens lennék, mert ennek már úgy se veszem hasznát. Valószínűleg taszítok mindenkit, de lexarom. :)
Nem leszel aszexuális attól, hogy ritkábban élsz nemi életet - max. frusztrált és ingerült leszel, gyűlölni fogsz mindenkit (főleg az ellenkező nemet) magad körül.
Ha nem hiányzik a szex akkor miért panaszkodsz, ha meg hiányzik akkor panaszkodás helyett csináld, ahogy 3 éve anno "összejött" úgy bármikor megtörténhet, rázd helyre a tökeidet.
A kérdésem arra irányult, hogy más mit tapasztalt, aki hasonló helyzetben van.
Panaszkodik a halál, én már elfogadtam a sorsom. :) Pont lexarom, hogy mások hogyan vélekednek rólam. :)) Tenni sohasem tettem túl sokat azért, hogy valakivel lefeküdjek. :D
Úgy látom fogalom tisztázásra van szükség: aszexuális= valaki, aki nem tapasztal szexuális vonzalmat semmilyen nem iránt; aszexualitás=szexuális irányultság, akárcsak a heteroszexualitás, homoszexualitás, biszexualitás stb.
Tehát a lényeg, nem, nem leszel aszexuális, mivel ez egy szexuális irányultság :) Ha te hetero voltál, akkor mindig is az fogsz maradni. A mostani állapotodat pedig tényleg csak a hosszú idejű "aszály" okozza. Ha sikerülne ismét partnerre lelned, akkor ismét újra a régi lenne minden (már persze, ha fizikailag amúgy minden rendben odalent)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!