Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért jövök be ennyire a roma...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jövök be ennyire a roma csajoknak?

Figyelt kérdés
Én magyar vagyok, de valamiért folyton kiszúrnak a tömegből. Volt már, hogy az utcán is utánam fütyültek, állandóan írogatnak Facebookon, fogdosnak, konkrét utalásokat tesznek. Persze önmagában hízelgő a gondolat, hogy valakinek bejövök, és vannak nagyon nagyon szép roma lányok, akik ápoltak és úgyszintén bejövök nekik, de még velük sem mernék kezdeni, nemhogy a “szerényebb körülmények között” élőkkel. Más is tapasztal ilyet? Vagy egyszerűen annyi az oka, hogy sokkal nyitottabbak, mint a magyar lányok? Nem annyira zavar a dolog, hogy életminőségbeli romlásként élném meg, egyszerűen csak kiváncsi vagyok, hogy nekik miért jövök be ennyire, ha a magyar lányok nem igazán vesznek észre?
2020. jan. 21. 11:53
1 2
 11/11 Bummer ***** válasza:
100%

A roma lányok olyanok mint sok temperamentumos nép (mediterrán). Szeretik az impulzív férfiakat, a kisugárzásuk.

De ez nem csak náluk van meg. Ismerek olyan magyar lányt aki szintén ilyen "vehemens" stílusú, na ő is pont így ugrik akár magyar, akár roma/cigány srácokra.

De az is igaz, hogy roma/cigány lányok jó része az olyan magyar srácokat kedveli akikben kombóban van meg a népcsoportok stílusa.

Impulzív, temperamentumos, intenzív, de közben van benne határ.

2020. jan. 21. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!