Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jövök be ennyire a roma csajoknak?
Hordj kevésbé csicsás cuccokat meg kevesebb feltűnő nagyméretű fukszot :D
Egyébként meg honnan tudjuk? Kérdezd meg tőlük.
Vannak hapsik, akiken látszik, hogy “baszosak”. Úgy értem hogy ha ránézünk, látszik rajta hogy milyen lehet az ágyban. Jól mozog, jól bírja, satöbbi.
Ezt egy cigány barátnőm fejtette ki egyszer, mert kiégtem azon, ahogy viselkedett. Nem is értettem ilyet hogy mernek, de nem bír magával egyszerűen azt mondta. Cigányoknál ez is, meg sokminden belefér én úgy látom
Teljesen egyszerűen öltözködök, nem is szeretem a csicsás cuccokat, se az ékszereket, szinte minden ruhadarabom egy színű, még csak egy logó vagy felirat sincs rajta, mert engem az zavar.
#3, akkor azt mondod ilyen jelenség tényleg létezik, hogy specifikusan szinte csak a roma lányok látnak valamit az adott férfiban?
Nem azt mondom, hogy csak nekik, ezt a nő általában le tudják szűrni szerintem. Én magam is állapítottam már meg.
Csak ők ki is nyílvánítják, nem ciki nekik közönségesnek lenni.
Miért nem mersz kezdeményezni, ha bejön? Nem fognak megharapni
Ám mutass képet és megmondom! :D
Egy "roma" lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!