Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szívesen csinálnám a párommal többször popsiba, de nem megy?
Felizgat és 2-3 alkalommal kipróbáltuk, de utána... kijött az aranyerem napokra és fájt (oké, tudom, undorító, de nem tudom szebben leírni:D) Tehát akkor én ezt elfelejthetem örökre?
22L
Én arra biztatlak ,hogy csinál csak,mind sok hülye lány .Aztán következik az új program,járhatsz orvostól orvosig.
A kis táskában mindig ott legyen a pelenka is .
Nektek csak a különböző szex formálatumokon jár a esztek,a következményeken nem ? Rosszabbul járhatsz,mint egy nem vár terhességnél !!!!
Remélem idejében szóltam.Ami egy fiúnak élvezetet okozhat,nálad egy életre szóló betegséget .
Ha nagyon erősen eljött az aranyered akkor irány a proktológia, nem önmagában az anális szextől van, hanem már alapból fennáll a probléma, az anális együttlét csak kihozta.
Ha neked nem jó, akkor ne csináld, ilyen egyszerű - van akinek bejön, van akinek nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!