Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szívesen csinálnám a párommal többször popsiba, de nem megy?
Felizgat és 2-3 alkalommal kipróbáltuk, de utána... kijött az aranyerem napokra és fájt (oké, tudom, undorító, de nem tudom szebben leírni:D) Tehát akkor én ezt elfelejthetem örökre?
22L
Szia! :)
Vegyél kenőcsöt, a fenéktörlésnél toalett használatnál vigyázz és inkább törlőkendőt használj.
Pihentesd egy picit. S ne csináljátok gyakran.
Mondjuk beszéljetek meg minden hónapban egy időpontot, amikor és havonta 1-szer.
Én egyáltalán nem ajánlanám sűrűbben, sőt lehet ritkábban inkább. Mert a záróizmod elfog lazulni és széklet tartási problémáid lehetnek.(sajnos) Pedig a párommal mi is szeretjük.
23 F
"AZ nem odavaló."
Te meg nem vagy ide való!
Én is szeretném,a férjem próbál lazítani, de sajnos fullba csak nagyon ritkán sikerül bejutni.
Hogyan lehetne mégjobban ellazítani hogy én is jobban élvezzem?
Mi amúgy még azt is szoktuk, hogy a popsit izgatja a kezével, közben pedig bennem van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!