Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki felelőtlen az igen
De senki nem akar fertőzést
Lehet beöntést csinálni anális szex előtt, de az emésztésed és a biológiai funkciód nem fog leállni a bélbaktériumok folyamatosan termelődnek akkor is ha kimosod.. ázok a baktériumok a bélbe valóak és nem a hüvelybe és nem a szájba ...
Épp eszű ember popsiból nem csinálja már máshova..(kivéve óvszer csere és alapos kéz farok mosás új óvszer akkor lehet)
Anális szexhez mindig használj óvszert ... a bélbaktériumok nem valóak a férfiak húgycsövébe... csúnya dolgot művel...
N
Én férfiként szeretem az anált - elég ritka, aki férfiként ne tenné xD - de ilyet nem csinálok szándékosan.
Szokott úgy lenni, hogy punciból popsiba. Az egy általános dolog, hogy óvszerrel punciba, majd nélküle fenékbe.
Mikor análozunk, akkor általában csak anál van. Élvezésig.
23/ffi
nem, seggből más testnyílásba nem ajánlott
csináltam már seggből-szájba és élveztem is, de szerintem nem csinálnám többet, azért nem éri meg kockáztatni szerintem
F
Elhiszem hogy rizikós de 4 éve csinàlom igy a pàrommal,mindig kimossa rendesen magàt elötte,heti 2-3alkalom mindig igy van...punciból seggbe meg vissza is mikor épp hova,sose volt semmi gondunk ebböl se neki se nekem...
38/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!