Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktàtok a parotok puncijat, pin@nak hivni?
Figyelt kérdés
2020. jan. 12. 17:02
1/17 anonim válasza:
Imádom ezt a szót, tehát én igen.
4/17 anonim válasza:
Néha a szex hevében. Amúgy soha.
5/17 anonim válasza:
Szex közben! Akkor mocskosnak/közönségesnek nevezett szavakat használunk, nevén nevezzük a dolgokat! Ezt mindketten szeretjük, élvezzük!
8/17 cseppszi válasza:
Több felnőtt nő kikéri magának, hogy neki nem puncija van hanem az a másik szó. Puncija a gyerekeknek van . Ha esetleg még nem hallotta volna valaki ...
9/17 anonim válasza:
Én lány vagyok, de ha így hívná a pasim, akkor totál elmenne a kedvem tőle. Nem tudom hogy ez normális-e, de nekem sértő lenne. :D
10/17 anonim válasza:
Én is nagyon utálom ha a puncimat így hívják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!