Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nekem van esélyem a lányoknál?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem van esélyem a lányoknál?

Figyelt kérdés

Mindenhol azt hallani hogy a kinézet a legfontosabb, ami szerintem is így van. Mert ha valakinek a kinézete nem jön be akkor az emberek többsége esélyt sem ad annak, pedig lehet hogy jó belső tulajdonságai vannak.

Azért kérdezem mert eddig nem sok sikerem volt a lányoknál.

Ha csak a kinézetet nézzük akkor én:

Arcom átlagos szerintem, bár volt aki azt mondta hogy helyes vagyok. A hajam nem a legújabb divat szerinti, sem az öltözködésem.

Magasságom 188 cm, átlagnál vékonyabb alkatom van, de azért valamennyi izom van rajtam.

Nem vagyok tele önbizalommal, és ezt általában látni szokták rajtam mások, meg azt is megmondják ránézésből hogy szolid, rendes lehetek. Meg hogy kevesebbnek nézek ki a koromnál. 20 év fölötti vagyok már.

Ezek mennyire rossz tulajdonságok a lányoknál?

2020. jan. 19. 17:38
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
Ezekkel a tulajdonságokkal simán találhatsz barátnőt, ha szerzel egy kis magabiztosságot. A hajad és a ruházatod azért modernizálhatnád kicsit
2020. jan. 19. 17:40
 2/6 Egyszerű srác ***** válasza:
89%
Ezek alapján semmi gond a külsőddel, mindössze csak több önbizalomra van szükséged. Érd el, hogy magabiztosabb legyél.
2020. jan. 19. 17:41
 3/6 anonim ***** válasza:
35%
Miért gondolod, hogy változna az eddigi helyzet? Az esélyed akkor lesz nagyobb, ha változtatsz. Vagy a külsődön, vagy az intenzitáson, vagy a szövegeden.
2020. jan. 19. 17:42
 4/6 anonim ***** válasza:
90%
Itt egyedül azzal van a probléma hogy nincs önbizalmad.
2020. jan. 19. 17:42
 5/6 anonim ***** válasza:
16%
Nincs esélyed. Már abból, hogy végig olvastam a kérdésedet, világosan látszik, hogy esélytelen vagy. Keressél föl egy pszichológust, vagy keressél egy olyan havert, aki belevisz téged a buliba.
2020. jan. 19. 17:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Simán van esélyed, mert magas vagy.
2020. jan. 19. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!