Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen testalkattal milyen lányoknál van esélyem?
Figyelt kérdés
Huszon éves fiú vagyok. 190 cm, vékonyabb alkattal, de nem csont sovány!
Milyen típusú lányoknak jönnek be az ilyen fiúk? Vékony, átlagos, vagy átlag feletti súlyú?
2019. júl. 1. 13:14
1/5 anonim válasza:
Miért lenne bármi köze a lány testalkatának az ízléséhez?
2/5 hun_74 válasza:
Ilyen testalkattal olyan típusú lányoknál van esélyed, akinek bejön a testalkatod.
3/5 anonim válasza:
A kicsit (vagy nagyon) teltebb nők eléggé buknak a magas, vékony pasikra.
4/5 anonim válasza:
nálam :D (én átlag alatti vagyok bőven mondjuk)
5/5 anonim válasza:
Esélyed nálam is lehetne attól függetlenül, hogy a magam szerény 160 centijéhez 170-175 centis srácokat érzek ideálisnak (ha nem járnék folyton magassarkúban, lenne alacsonyabb is ez a szám). Jelenleg 55 kiló vagyok 26% testzsírral, döntsd el te, hogy ez milyen alkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!