Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet egy ilyan csajjal jovot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet egy ilyan csajjal jovot tervezni?

Figyelt kérdés

29 eves es munkanelkuli.Tobb nyelven tud ezt leszogeznem.

Sokat streamel mert gamer.Velem alig beszel,kertem legyen tobbet...mondta,h amig jatszik legyek ott es ott beszelhetunk stb.De engem zavar,h nyugodtan nem lehet beszelgetni :/ Mondtam mar neki,h jobb lenne ha tovabb allnek de nem szeretne azt mondta.Ilyenkor kapok szivecskeket.Randizni meg nem akar mert tul korai.Egyebkent szuz,el mondasa szerint.O ritkan kerdez tollem akarmit is :/ en sokat kerdezek tolle mert meg szeretnem ismerni...De van,h napok telnek el amig valaszol.

Az a gond,h nem tudom mit is akar...En meg bele szerettem...Mindig o van az eszemben.Imadom azokat a szep szemeit...Volt,h irtam neki,es csak megnezte...teltek a napok es nem irt.Majd en irtam mert nem birtam tovabb :(

2020. jan. 19. 05:54
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

# 19 Eleinte baratkoztunk..,Jo lassan,de megismertem valamennyire.Sokban hasonlitunk...Nagyon el tudtam volna vele kepzelni.Es meg senkije se volt...lett volna eselyem.

Amugy a tegnap ossze veszett velem mert leiratkoztam a buta jatekos oldalarol :D ennyit ertem neki!

2020. jan. 20. 15:08
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el neki az érzéseidet iránta, ha nem viszonozza, hagyd ott.
2020. jan. 20. 16:01
 23/34 A kérdező kommentje:

# 22 Mar elmondtam neki vagy 6 nappal ezelott.Meglepodott es azt mondta,h nem gondolta volna,h o is tetszhet valakinek.

Ha szepeket mondtam neki akkor haritott,h ne mondjak ilyeneket amik nyalasak.Azutan meg fel se lepett csak ritkan.Fel szavas valaszok vagy nem is irt,ha en nem :(

Nem dolgozik,csak jatszik meg ilyeneket csinal...Volt vagy 3 oras streamje.Ha ott kerdeztem valamit,akkor azt irta,h nem tud mindig irni mert jatszik.De csak egy valamit mertem kerdezni XD

Ha egesznap otthol van,es ismerkedni akar velem,akkor miert nem ir ?

2020. jan. 20. 16:46
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

Rettentő gáz lehet.

Talalkoztatok már?

Szerintem kicsit hagyd, ne foglalkozz vele, hatha feltunik a hianyod

2020. jan. 20. 17:39
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
25%no
2020. jan. 20. 17:39
 26/34 A kérdező kommentje:

# 24 Nem fogok irni,de o sem....Meg orrolt amiert le vettem a feliratkozast az oldalarol.Nem tudtam,h neki ez ennyire fontos...szinte azonnal ram irt.En meg csak elkoszontem es javasoltam,h veszekedes helyett tegye o is ezt,mert ennek igy nincs ertelme ha nem kommunikal velem.

Nagy bajok lehetnek nalla...az is lehet,h csak nehezen nyillik meg,nem tudom.Mar valaoszinu nem fogom meg tudni.Nem fog irni szerintem...

2020. jan. 20. 17:44
 27/34 A kérdező kommentje:
Ja es nem talalkoztunk.Hiaba hivtam randira.Azt mondta tul korai!
2020. jan. 20. 17:45
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj bele hogy hány olyan madarat tart még mint te... Ebből él!
2020. jan. 20. 18:18
 29/34 A kérdező kommentje:
# 28 Nem hinnem,h ebbol el.
2020. jan. 20. 19:06
 30/34 anonim ***** válasza:

Nyilvánvalóan ebből él. Ezt csinálják a gamer csajok. Videóznak és pasikkal tartják a kapcsolatot meg kedveskednek nekik és érzelmileg magukhoz fűzik őket támogatásért. Az összes gamer ebből él végülis, a streamelésből. A nézők küldenek nekik pénzt.

Aki lány az meg pluszban ki tudja használni hogy sok magányos kanos pasi elkezd hozzá kötődni és küldi a donate-eket.

Az a probléma hogy hagyjátok kihasználni magatokat és azt hiszitek hogy ami köztetek van az valami különleges, miközben még soha nem is találkoztatok, és közben ezt játssza ki tudja hány másik pasival.

2020. jan. 20. 19:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!