Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egy ilyan csajjal jovot tervezni?
29 eves es munkanelkuli.Tobb nyelven tud ezt leszogeznem.
Sokat streamel mert gamer.Velem alig beszel,kertem legyen tobbet...mondta,h amig jatszik legyek ott es ott beszelhetunk stb.De engem zavar,h nyugodtan nem lehet beszelgetni :/ Mondtam mar neki,h jobb lenne ha tovabb allnek de nem szeretne azt mondta.Ilyenkor kapok szivecskeket.Randizni meg nem akar mert tul korai.Egyebkent szuz,el mondasa szerint.O ritkan kerdez tollem akarmit is :/ en sokat kerdezek tolle mert meg szeretnem ismerni...De van,h napok telnek el amig valaszol.
Az a gond,h nem tudom mit is akar...En meg bele szerettem...Mindig o van az eszemben.Imadom azokat a szep szemeit...Volt,h irtam neki,es csak megnezte...teltek a napok es nem irt.Majd en irtam mert nem birtam tovabb :(
Te vagy a balekja aki mindig ott van neki talpnyalónak amikor arra vágyik hogy valaki foglalkozzon vele. Menekülj.
31N
27 évesen szűz? Elég érdekes...
Az egy dolog, hogy érzelmeid vannak felé, de nézd a realitásokat, azzal sosem szívod meg:
-Írsz neki, alig válaszol
-Alig kérdez felőled valamit
Ezekből az jön le, hogy tesz rád magasról.
Hagyd a fenébe.
37/f
Ezzel rövid távra se, csak unatkozik mert nincs élete.
Fel kell állnod, és eljönnöd. Te már bizonyítottál, ha akar valamit akkor innentől teperjen ő.
Nem csak az köt hozzá, hogy egy barátnőért hosszú ideig tartó várakozás után most van végre az életedben egy lány, aki nem utasított el?
Őt szereted, vagy azt a tényt, hogy nyitott volt a közeledésedre, és most ráengeded az eddig kiéletlen szeretetedet?
Még egy dolog ehhez: ahogy írod, még soha nem is találkoztatok. Ez nem kapcsolat.
Ha tényleg nem volt még párkapcsolata, gomdold végig, a leírtak alapján miért nem volt.
De valószínűbb, hogy csak a figyelmed kell neki belőled, többet nem is akart. És közben párkapcsolatban él.
Régóta nem volt senkim.Mar annak lassan 6 éve.Úgy érzem,h ez szerelem.Ilyet nagyon régen ereztem.Meg gyerekként ereztem ilyet 1 lány iránt.Az a csaj meg mindig eszembe jut.
Na most ugyanúgy ereztem iránta is.
-Ez a csaj tuti nem el parkapcsolatban.
Ugy veszem eszre,h jatek fuggo.Orak hosszat jatszik,es posztolja is 1 oldalon.Nekem nagyon ugy tunt,h arra kellek,h feliratkozzak XD meg esetleg tamogassam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!