Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egy ilyan csajjal jovot tervezni?
29 eves es munkanelkuli.Tobb nyelven tud ezt leszogeznem.
Sokat streamel mert gamer.Velem alig beszel,kertem legyen tobbet...mondta,h amig jatszik legyek ott es ott beszelhetunk stb.De engem zavar,h nyugodtan nem lehet beszelgetni :/ Mondtam mar neki,h jobb lenne ha tovabb allnek de nem szeretne azt mondta.Ilyenkor kapok szivecskeket.Randizni meg nem akar mert tul korai.Egyebkent szuz,el mondasa szerint.O ritkan kerdez tollem akarmit is :/ en sokat kerdezek tolle mert meg szeretnem ismerni...De van,h napok telnek el amig valaszol.
Az a gond,h nem tudom mit is akar...En meg bele szerettem...Mindig o van az eszemben.Imadom azokat a szep szemeit...Volt,h irtam neki,es csak megnezte...teltek a napok es nem irt.Majd en irtam mert nem birtam tovabb :(
Ajaj! Elhiszem, hogy nehéz, de "szakíts "vele. Komolytalan, bizonytalan, határozatlan. Talán ha ott hagyod, átértékeli a kapcsolatotokat és hajlandó lesz változni.
Viszont nem értem, minek ehhez a kor és nem? Legyen annyi elég, hogy ffi vagyok és relatíve "öreg ". Sok mindent láttam már. 🙂
Haho de ott van,h megszerettem :( Nem lehet,h en reagalom tul es turelmesbbnek kellene lennem?
De az biztos,h jol esne ha neha ram irna,h hogy vagyok.Meg erdeklodobb lehetne...ezek eleg kemeny jelek :/
Azert kell a nem kiirasa meg az eletkorotok,mert az ugy jobb :D
Minden függőség mögött valami lelki probléma húzódik meg. A függő máshol, másvalamiben találja meg saját maga megjutalmazásának módját, mert nincs sikerélménye valami fontos dologban. Ha nem a párkapcsolat hiánya a függőség oka, akkor nem fogsz tudni segíteni rajta azzal, hogy kapcsolatot kínálsz neki. Az egyetlen esélyed, ha megtalálod a lelki sérülés, zavar valódi okát. Ördögi kör, hogy ehhez sokat és őszintén kellene beszélgetned vele, de azt hárítja.
Sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!