Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igaz, hogy amelyik nő nem hajlandó szájjal csinálni a párjának, az nem szerelmes?
Nem hozható párhuzam
Szimplán nem vonzza,szerintem te sem örülnél ha életed nője inkább szerepet akarna cserélni, csak hogy példát mondjak
S az igaz hogy aki nem szerelmes az nem akar hármasozni egy próbafülkében?
Na pont ennyi összefüggés van a kettő között, mindkettő egy vágy, amit vagy csinál valaki, vagy nem, nincs köze a szerelemhez.
Ettől az orál a XXI. században már természetes, de van aki ettől még nem szereti - így kell elfogadni és nem pedig zsarolni hogy akkor nem is szeretsz.
Szóval ha egy nő szerelmes, az azt jelenti, hogy nem húzhat határokat, hanem a párja minden kívánságát teljesítenie kell, félretéve a saját élvezetét?
Ha ez így van, akkor nem voltam még, és soha nem is leszek szerelmes. :)
Ezt ennyiből nem lehet kideríteni, de gyanús a dolog. Van olyan nő, aki tényleg nem szereti, de van, aki exeinek csinálta, csak kényeskedik és ha ráhagyod, akkor másban is a fejedre nő majd.
Ha minden másban oké, akkor érdemes mérlegelni, hogy mennyire fontos számodra a szexualitás.
Ha viszont másban is problémás, akkor szerintem még most offold. Neked is jobb, mert te olyan nőre vágysz, aki szexuálisan nyitottabb, ő meg talán talál majd egy magához illő, aszexuálisabb egyedet, akivel ő is kiteljesül.
Kivéve, ha csak egy hisztis, kényes 3,14csa, az viszont már nem a te problémád és akkor külön jó, ha megszabadulsz tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!