Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, ha egy olyan lányba mindenki szerelmes, aki
lefekszik elsőre mindenkivel?
Figyelt kérdés
Egy barátnőmről van szó, 26 éves, elég jól néz ki, de konkrétan a szexkapcsolatokra megy rá. És ha megismer valakit, nem agyal azon, hogy ezzel várni kell stb, megteszi egyből kb, a pasik meg szerelmesek lesznek bele, sírnak utána. Miért van az, hogy valakivel ez van, mást meg offolnak, miután lefekszik hamar valakivel?
De, sírnak utána, hogy szeretik, nem tudnak nélküle élni, miért nem akar velük osszejonni. És nem ilyen aluliskolázott hapikról van szó ráadásul. Az lehet a titka, hogy egy laza nőbe hamarabb belezugnak?
2020. jan. 16. 16:47
3/12 anonim válasza:
Nem szerelmesek belé. Csak a lazaságát, a könnyen kaphatóságát akarják.
2020. jan. 16. 16:49
4/12 anonim válasza:
Hát akkor én kivétel vagyok, mert ha kapcsolatról van szó, akkor lenne a f.aszom szerelmes belé.
Szexkapcsolatnak nagyon jó, hosszútávon is.
De ezért beleszerelmesedni, meg sírni egy punci után... 😳
Kik ezek a nyomorékok... 🤔
33/F
2020. jan. 16. 16:52
5/12 A kérdező kommentje:
Hát én jobban látom, amiket mesél/mutat és oda vannak, belezugnak, össze akadnak jönni, O meg dobbantja őket..
2020. jan. 16. 16:54
6/12 anonim válasza:
Mondok három okot: jól néz ki, olyan a személyisége és valószínűleg jó az ágyban. A férfiak igen könnyen tudnak "szerelmesek" lenni és akarják sűrűn egy olyan nővel amelyik jó az ágyban :)
2020. jan. 16. 17:16
7/12 anonim válasza:
Azért ezzel tudnék vitatkozni... 🙄
Más dolog ha valakivel qurva jó az ágyban, és más az akivel az életed is megosztanád!
Persze lehet, hogy tinikorban könnyebben lesz szerelmes az ember 1 szaftos nuniba, de a kor haladtával egy kapcsolatban kell más is szerintem...
Nagyon jó a szexkapcsolat is, de 1 komoly kapcsolathoz az rohadt kevés ha valaki jól szopik, meg ilyenek.
33/F
2020. jan. 16. 17:29
8/12 A kérdező kommentje:
Hát igen, de nem mindenki csak abba szerelmes, akivel komoly kapcsolatot tudna elképzelni, sokszor a vad izgalomba a szeret bele az ember:(
2020. jan. 16. 17:40
9/12 anonim válasza:
Igen abba is vele lehet szeretni, de idővel az ember mérlegel, hogy hosszútávon kapcsolatban mi a jó...
És az általad említett csaj, egy valamire nagyon jó, hangsúlyozom ☝️ 1 valamire.
De ez pl 1 házassághoz elég karcsú. 🙄
2020. jan. 16. 17:59
10/12 anonim válasza:
A férfiak szeretik a könnyen kapható rbancokat akik minden erőfeszítés nélkül azonnal terpesztenek. Ez van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!