Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerinetek ellaposodott...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinetek ellaposodott házasságban élő, elhanyagolt kiéhezett milfeket hol és hogyan lehet találn, akik egy kis kalandra kaphatóak, és a párkapcsolatukból való kikacsintásra nem halálos vétekként tekintenek? :D

Figyelt kérdés

2020. jan. 18. 14:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
76%
9-es az aztán komoly cél:D
2020. febr. 13. 17:29
 12/13 anonim ***** válasza:
84%

Elnezest, kerdezo, hogy ez nem neked valasz. Fentebb irtam, hogy tarskereso, fentkeppel.

Szoval oriasi a Kereslet ilyen nok irant, viszont tulzottan fiatalt plane sokkal kevesebb no akar.

Ehhez kepest masik kerdesnel en vagyok a fonnyadt mami, szikkadt a pnam, a ferjem egy lerohadt venember, onbizalmat akarok novelni, mert a kutyanak nem kellenek. Hahaha.

Akkor mar inkabb nevezzenek perverznek. Legalis idezojeles pedofilnak.

Magam nem kinalom, de jobb a tarskeresonel nincs. De fel kell vallalnod magad.

2020. febr. 13. 17:57
 13/13 anonim ***** válasza:
62%
Chates szexbe, nem tudom, mas hogy van vele, tenyleg olyan pasival megyek, aki tenyleg extra gyonyoru. Sved biszex fotomodell, del-afrikai feher uszo, lengyel komuves is, de mind elkepesztoen jo kulsovel birtak.
2020. márc. 13. 17:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!