Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az átlag farok vastagság 4 cm, akkor nekem a 3 cm átmérővel van esélyem kielégíteni egy nőt?
Figyelt kérdés
Tényleg ennyi. Hossz az 12 cm. Szűz vagyok és 29 éves. Remény? :(2020. jan. 17. 18:05
11/18 anonim válasza:
Legyünk őszinték, sok lánynak kevés. Nekem a 4 centi is kevés néha. De volt olyan lány is, akinek meg alig ment be a 4 centi. A punciméretekben is hatalmas a különbség. Meg kell találnod magadnak a megfelelő lányt, ami nem lesz egyszerű, hiszen a randit nem azzal kezded majd, hogy szűk, vagy tág e a puncija.
12/18 anonim válasza:
Má megint te vagy az,Nagyfarkúvagyokdeberakomalányoknakéssemmitneméreznekaz5centimből?
És persze az ujjadat körbe kell forgatni a hüvelyben, egyre jobb.
Kérdező, ne foglalkozz ezzel a barommal. Ahogy korábban is írták, semmi gond nem lesz vele. Amúgy egy nőt "elő lehet úgy készíteni", hogy mire beteszed, már a falat kaparja, és 1 centi vastag is lehetne, akkor is elélvezne tőle azonnal. A bejáratnál iszonyat mennyiségű érzőideg van, csak tudni kell aktiválni őket...
13/18 anonim válasza:
Nézzük meg, mely válaszolók hány%-os hatékonysággal rendelkeznek... 33-40-41% mindenképp jobb esetben téveszmés, értelmetlen válaszokkal. Nézzük meg, mely %-ok milyen válaszokat adtak, és szerintem kb eldőlt a kérdés.
14/18 Roman00SA válasza:
Eleg vekony de biztos eleg lesz
15/18 anonim válasza:
#12 látom szövegértési problémáid is vannak. Azt írtam körbe tudod, nem azt, hogy kell. Az ujjaddal meg tudod keresni a g-pontot bármely pózban, tudod mozgatni, a farkadat meg csak ki-be, így vagy eléred egy adott pózban vagy nem. Vastagabb farokkal nagyobb az esély, mivel nagyobb felületen és erősebben feszül a hüvely falának. De gondolom ujjazni sem tudsz, ha ez új dolog. Lehet itt védeni a kis farkat, ügyesen még ki is lehet elégíteni nőt, de mivel a kérdező szűz, így nem lesz ügyes, tehát kevesebb az esélye.
16/18 anonim válasza:
Kedves előttem szòlò. Igazad van csak tudod most màr csak 76% os őnagysàgànak ha nem tetszik a kommented akkor rögtön szalad a modikàkhoz arulkodni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!