Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/21 anonim válasza:
Relatív, hogy ki számít kövérnek, nekem volt olyan csajom aki kicsit molettebb volt, de nem az a szétfolyós 200kg-os.
Szóval ez így elég tág fogalom.
F
2/21 anonim válasza:
Valóban mit jelent hogy kövér, molettebb kövérbe hajlóval én már voltam sőt valamiféle járás is volt ez, de ő azért mozgott mármint nem csupán rajtam és igyekezett magát szinten tartani, de lefeküdnék de nem csak lefeküdnék, ..
3/21 anonim válasza:
Ha van rajta kis feleség, nem zavarna, ha már extrém eset, akkor nem.
4/21 anonim válasza:
Én igen, kifejezetten tetszik ha kövér egy nő:) 18/f
5/21 anonim válasza:
Csatlakozom az #1-eshez, nekem is volt már olyan partnerem amelyik nőies idomokkal volt megáldva és hihetetlenül jó volt vele (az ágyban is, emberileg, társaságként is).
6/21 anonim válasza:
nem,mert a barátnőm nem engedné... de hacsak nem nagyon testes akkor igen. 75-80 kg-ig ha magas is hozzá még formás is lehet,mint az a plus size modell(nem jut eszembe a neve)
7/21 anonim válasza:
Nem. Nem jönnek be a molett lányok
8/21 anonim válasza:
A barátnőm is 175cm és 95kg. Imádom vele a szexet. Nem a súlytól függ ez. Kinek a pap kinek a papné. 23/F
10/21 anonim válasza:
Inkább jó arányai és nagy popsija legyen,mint egy albínó etióp fiúcska mellekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!