Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért ily nehéz őszinte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ily nehéz őszinte szexkapcsot találni férfiként, illetve miért zárkóznak el a nők, az erről való beszélgetéstől is?

Figyelt kérdés

Kérdésem természetesen azokhoz szól,akiknek nem elég a maszturbáció,vagy kevés,vagy ügyetlen a párja.Elvagytok halmozva ismeretségi körben ajánlatokkal,és inkább ezekből válogattok,mint esélyt adni egy kereső oldalon?Nem vágytok az "idegennel" való (vele szemben lehetek teljesen őszinte,lehetek önmagam) előnyökre?

Lehet értelmetlen,tartalmatlan válaszokat is írni,de azzal csak mindkettőnk ideje rabolódik.

2020. jan. 16. 04:21
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Kedves Miquel,az igazat le szabad írnom.
2020. jan. 18. 05:51
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha ez igaz, akkor még mindig ott tartunk, hogy béna vagy.
2020. jan. 18. 07:17
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Az elso mondatodtol kiraz a hideg. Nem irtal tobbet 10sornal de arad belole valami olyan szintu unszinpatikus valami,hogy veled semmirol nem akarnek beszelgetni, nem hogy elkepzelni hogy egy ujjal is hozzamersz
2020. jan. 18. 14:52
 14/17 A kérdező kommentje:
Lehet béna vagyok,de ettől függetlenül nagy általánosságban a kérdésemnek van alapja.
2020. jan. 19. 05:47
 15/17 A kérdező kommentje:

Kedves 13-as,Ön bizonyára egy liberális eszmeiségű egyén,s talán épp a tolerancia fontossága miatt,amit persze úgy alkalmaznak,hogy Önökkel mindenki legyen megértő,elfogadó,de viszonozni már nem akarják,hisz akkor csorbul az annyira vágyott egyéni szabadságuk.

Természetesen a tévedés jogát fenntartom.

2020. jan. 19. 05:55
 16/17 anonim ***** válasza:
60%
Általánosságban sem igaz. Nekem nem átlagon felüli az arcom. Még is simán megdöntöttem olyan csajt, akiről azt sem feltételeztem, hogy szóba áll velem. 10/9-es volt.🤷🏼‍♂️
2020. jan. 19. 09:14
 17/17 A kérdező kommentje:
Ügyes vagy,gratulálok.
2020. jan. 20. 05:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!