Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok ti mit vártok egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mit vártok egy elsőtalálkozástól, beszélgetéstől?

Figyelt kérdés
hogy menjen oda a fiú, hogy kezedeményezzen beszélgetést, hova hívjon meg?

2016. ápr. 13. 20:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

En szeretek setalni, foleg olyan személlyel, akit kedvelek, szoval nálam ez nyerő lenne 1. Randira vagy hívd meg fagyizni, ha olyan idő van

Hidegebb napokon kávézni/teazni :)

2016. ápr. 13. 20:42
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát pl odajön hogy "Szia mit csinálsz?" vagy "Szia miújság?" és egy kicsit beszélgetünk mondjuk ha nagyon nem tud mit kérdezni megkérdezi milyen órám lesz aztán mielőtt elmenne megkérdezi hogy "Van kedved eljönni valamikor amikor ráérsz sétálni?" aztán mondjuk mondanám hogy "Igen" akkor meg utána megkérdezné "Mikor lenne jó?" megbeszélnénk aztán ennyi.Ha mondjuk beszélgetés közbe becsengetnek akkor meg "Na majd akkor óra után még beszélünk"

Így kb ennyi.:)

2016. ápr. 13. 21:19
 3/5 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok, köszi a válaszokat
2016. ápr. 14. 06:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Kérdező, oda fogsz menni a lányhoz?:)
2016. ápr. 14. 14:45
 5/5 A kérdező kommentje:

igen :)

ma beszéltem vele de nem tudtam teljesen négyszemközt

de haladok :):)

2016. ápr. 14. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!