Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért félek az emberekkel...

Miért félek az emberekkel való beszélgetéstől, és hogyan lehetne ezen változtatni?

Figyelt kérdés
Már kiskorom óta van ez, de csak az 1 éve kezdett el komolyabb lenni. Emiatt mentek tönkre barátságaim, szinte az összes. Nem merek pl fizetni a kasszánál, segítséget kérni az emberektől, a tanáraimmal beszélgetni és ezért nem megy a felelés se. Minden ilyesmi dolog közben nagyon nagyon izgulok, hányingerem van, izzadok és fáj a fejem. A suliban minden reggel hányingerem van, de nem tudok hányni. Több óráig tart, és végig kell szenvednem. Mindig félek, hogy kínos helyzetbe hozom magam. Elég sok mindent megnehezít, nagyon szeretnék változtatni.
2018. júl. 31. 21:03
 1/6 anonim ***** válasza:

Áttudom érezni, nem ilyen durva nálam a helyzet, de én is sokszor ideges leszek, ha emberek között vagyok.

Ha gondolod írj nyugodtan. 17/L

2018. júl. 31. 21:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Gyakorold elsőnek család tagokkal akár itt neten személytelenül nem olyan nehéz társalogni.
2018. júl. 31. 21:13
 3/6 anonim ***** válasza:
ehez idő kell.Egyik percröl másikra nem fog menni.Gyakorolni kell .
2018. júl. 31. 21:17
 4/6 anonim válasza:
nyugodtan írj privátot, ha szeretnél erről beszélgetni.:) 21/L
2018. júl. 31. 21:45
 5/6 anonim ***** válasza:

Hello mindenki ilyennek.

Vannak ilyen gondjaitok. Legkisebbtol a legnagyobbig kuzdjetek le őket. Ebből a kisebb dolgokbol szerzett sikerelmeny onbizalmat ad,majd az osszeadodik. Eloszor ne a legnagyobb fába vagjatok bele a fejszét. Sok sikert! Nézzetek szembe ezekkel a felelmekkel. Hagyjatok fel a sok negativ buta ertelmetlen és visszahuzo sztereotípiával. Eredményes kuzdelmet! 17/F

2018. júl. 31. 22:39
 6/6 anonim ***** válasza:

Szociális fóbia, gondolom introvertált személyiséggel párosítva.

Én már végigmentem ezen. Akit érdekel a téma, az privátban keressen meg 🙂

25f

2018. aug. 1. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!