Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 30as férfiak! Nektek is csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30as férfiak! Nektek is csak ekkora a libidótok? Ez normàlis?

Figyelt kérdés
Párom csak heti 1-2x kíván rá a szexre. Pedig friss a kapcsolatunk. Oké, én fiatalabb vagyok (huszonéves) és tudom hogy bennem jobban dolgoznak a hormonok, de nem gondoltam hogy egy 30as férfi már csak ennyiszer kívánja a szexet. Nekem napi szinten kéne, de minimum heti 5x. Nem hiszem hogy megcsalna, vagyis remélem. Talán csak fáradt a munka miatt és inkább kevesebbszer de minőségi szexet igényel, nem csak ‘ürítést’. De ez nekem akkor is szokatlan. Van köztetek hasonló férfi?
2020. jan. 15. 13:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez biztosan nem a kora miatt van. Vagy alapból ennyire van igénye (ami teljesen normális), vagy valóban túlterhelt, feszült.
2020. jan. 15. 13:12
 2/17 anonim ***** válasza:
80%
30 vagyok. Én minden nap kívánnám. A párom viszont elvan 2 hetente 1-el is...
2020. jan. 15. 13:13
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Kortól függetlenül mindenkinek más és más a libidójának a szintje. Van akinek 25 évesen is ilyen, más 30, 40 vagy akárhány évesen is naponta, vagy akár naponta többször kívánja. Jelezd a párodnak, hogy sűrűbben szeretnéd, hozzátok összhangba a vágyaitokat különben nem biztos, hogy ha nagyon eltérnek a vágyak akkor túl hosszú életű lesz a kapcsolat...
2020. jan. 15. 13:17
 4/17 anonim ***** válasza:
63%
Nem kíván eléggé
2020. jan. 15. 13:23
 5/17 anonim ***** válasza:
19%
nincs hasonló, párod fatökű.
2020. jan. 15. 13:24
 6/17 anonim ***** válasza:
36%
Ugyanazt a puncit a fene se kívánja minden nap.
2020. jan. 15. 13:24
 7/17 anonim ***** válasza:
25%
Függ nagyon az életmódtól. Én 40 évesen is rendszeresen edzek, így kirobbanó formában vagyok az ágyban is.
2020. jan. 15. 13:25
 8/17 anonim ***** válasza:
90%

Ez egy jó kérdés. Én 34 éves vagyok most, és én is megfigyeltem magamon, hogy egy ideje esténként egyre kevesebb kedvem van hozzá. Hozzáteszem, eléggé későn, olyan 7 óra körül érek haza mindennap még akkor is, ha munka után nincs semmi egyéb elfoglaltságom, egyébként pedig nyilván még ennél is később. Akkor még vacsorázni is kéne valamit, lefürdeni, borotválkozni stb. Plusz én is mindig inkább a minőségi szexet kedveltem, nem a csúnya szóval ürítést öt-tíz perc alatt, úgyhogy teszem azt este 10-kor, 11-kor már nincs kedvem és erőm nekikezdeni egy komolyabb menetnek.

Viszont amikor igazán ráérek, tehát mondjuk szabadság alatt, vagy hosszú hétvégén, na akkor rendesen beindulnak a hormonok, és olyankor mindennap kívánom, meg csináljuk is, sőt, simán előfordul, hogy naponta többször is. A sima, kétnapos hétvége az sajnos megint amolyan határeset, mert rendszeresen haza kell utazni vidékre, aztán vasárnap vissza, plusz egy csomó mindent el kell intézni mindig a nagybevásárlástól kezdve a kerti, illetve ház körüli munkákig, így sokszor megint csak este lenne idő rá, addigra meg vagy fáradt vagyok nagyon, vagy úgy vagyok vele, hogy szex helyett én bizony inkább megnézem azt a filmet, amit már hetek óta tervezek, de egyszerűen sosem jut rá idő...

2020. jan. 15. 13:34
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon hajtós időszakban nekem is lecsökken az igény heti kb. 2-re. Éppenséggel mehetne többször is (ennyit azért nem ront a libidón a hajtás), de szerintem csak úgy érdemes szexelni, ha egyrészt van normálisan idő kiélvezni, másrészt van energiám a másikra figyelni. Sosem értettem azokat, akik mennyiségben mérik a szexuális életük jóságát.

29F

2020. jan. 15. 13:34
 10/17 anonim ***** válasza:
78%

Ennek ezer és ezer oka lehet, pszichés fizikai, érzelmi, és még sorolhatnám...

De mondok egy példát: én 46 éves vagyok, simán heti három négy szex megvan, de mint mondtam, ez nagyon egyénfüggő!!

2020. jan. 15. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!