Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan másszak rá a barátomra, hogy szex legyen belőle? L
Figyelt kérdés
Még tapasztatatlan vagyok :(2020. jan. 13. 22:13
11/17 anonim válasza:
Aspirint szorongatva a térdeid közt.
12/17 anonim válasza:
Hát igazából ha rám teszi az egyik lábát tv nézés közbe én már fordulok is rá 😀😀 nem tudok úgy elaludni nő mellett hogy ne másznék rá 🤔 de sosem panaszkodtak. Szerintem várják is a csajok..
13/17 anonim válasza:
Mint kövér oroszlán az antilopra!
14/17 anonim válasza:
Tedd a fejed az ölébe, ha úgy érzed felizgult csinálj vele valamit. :)
15/17 anonim válasza:
Ülj a combjára úgy,hogy lássa az arcod! Utána fogd meg a kukacát,és húzogasd amíg el nem élvez! Ha ez már megy, legközelebbi alkalommal szólj neki:szeretnél beleülni a nuniddal!
Ezek után már ő fog kezdeményezni.
16/17 anonim válasza:
Az már régen rossz, ha neked kell rámásznod a barátodra, hogy szex legyen..
Mondjuk nálunk mindig a párom kezdeményez, de van, amikor én is szoktam. Markold meg neki, simogasd előtte, meg pl az én párom már a nyak csókolgatásból tudja hogy mi a szándékom és onnantól már ő irányít :D
23L
17/17 anonim válasza:
Másszatok rám! Nemhogy nem löklek le de még el is kaplak! :D
32F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!