Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon haragszok a baràtomra, ti megbocsàjtanàtok neki?
Első te lehet h szereted de mások meg nem
Szerintem hagyd azt az embert mert elég bunkó dolog volt tole
8-as: Nyanyóka a világ már nem úgy működik, ahogy te azt hiszed!
Ne röhögtesd már ki magad: elmegy feljelenteni hogy erőszak...
- És hogy történt?
- Én mondtam neki, hogy miután megdug, ne az arcomra élvezzen, de megszorított, és telenyomta a képemet fehérjével - és még el sem élveztem...
És erre rohannak szirénázva a rendőrök, és elviszik a srácot erőszak miatt? Ugyanmár...
Nem bocsátanék meg neki, azonnal dobnám.
Nem azzal van a baj, hogy most valaki engedi az arcra élvezést vagy sem, ez nem arról szól.
Nem tudom, aki szerint finnyás a kérdező, mit szólna hozzá, ha a kedves partnere lefogná és a szájára sz...rna! Bár ki tudja, lehet ő erre is izgul...
Itt az a lényeg, hogy nem fogadta el, hogy te nem akarod és lefogott, tehát gyakorlatilag erőszakot alkalmazott, csakhogy megkapja, amit akar. Soha többé nem állnék vele szóba!
Vannak dolgok, amiket szerintem meg lehet beszélni, lehet akár kompromisszumot kötni a vágyainkat illetően, az arca élvezést is lehet finomabb formában csinálni, de az, hogy erőszakkal valakit ilyet csinál, az nagyon durva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!