Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsájtanátok ezt a megcsalást? (hármas szex)
Lenne egy bi barátnőtök, de a férfiakhoz jobban vonzódna, nőbe eddig még nem volt szerelmes, csak testi vonzalom.
Engednétek neki, hogy néha élvezze ezt a szexuális vágyát, és lefeküdjön nőkkel, csak mindig mondja el mikor és kivel. Most kiderülne, hogy egy lányt egy másik fiúval "ápolt le", de a fiú nem ért hozzá. Erről elfelejtett beszámolni, hogy nem édeskettesben fog zajlani a dolog, csak utólag mondaná. Meg tudnátok bocsájtani?
...mert ha mi megbocsájtjuk, akkor te is megfogod?
...mert ha mi megbocsájtjuk, akkor a barátod is megfogja?
Alapból nem tudom értelmezni magamra a kérdést, mert olyanba se mennék bele, hogy más nőkkel szexeljen. Szóval nem. Megcsalás és kész. Amennyiben nem vagyok elég neki, akkor keressen olyat, aki elég.
Nem lenne ilyen barátnőm. Én sem utólag szólok, hogy mik az elképzeléseim egy kapcsolatról. Amint kiderül, repül.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!