Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkérdezte a barátnőm hogy mit gondolok a nővéréről?
Figyelt kérdés
Szombat este iszogattunk ilyen kis családi banzáj volt. Barátnőmnek a nővére is ott volt, jó csaj ő is. kérdezte barátnőm hogy mit gondolok róla férdi szemmel? Nincs barátja most. Én csak annyit mondtam neki hogy meg hát. Pofon vágott és azóta nem beszél velem.Szerintetek baj ha őszinte voltam? Mondjuk megdugnám nagyon de úgyse lesz abból semmi nem tudom miért akadt ki.2020. jan. 12. 21:33
11/23 anonim válasza:
Bocsánat, újra válasz. Nem fogok senkit meg vagy elítélni, de nem voltam ott nem ismerem azt ahogy a családi körben beszéltek,menynire fesztelen, mennyire sem. Nálunk, ha mondjuk lehetséges lenne egy ilyen helyzet, akkor inkább azon lenne "kiakadás" hogy milyen a stílus, amúgy ha valaki biztos a párjában és főleg önmagában akkor nem aggódik. Hogy is szokták mondani? :"fiam,az étvágyad máshol is megjöhet, de enni itthon fogsz!" De tényleg a nővér mit szólt ehhez? És a "húg"-nak mi volt ezzel a célja hogy nyilvánosan kérdezte meg? Na, nem szaporítom a szót ha e miatt vége, akkor mi lett volna később az igazi megoldásra váró gondoknál?
12/23 anonim válasza:
Szerintem ilyen tulajdonságokra gondolt, hogy szerinted csinos, kedves, jó az alakja stb. Te viszont egy faragatlan bunkó vagy, ezzel van itt a baj. Tárgyiasítod a másik embert és nem tudsz viselkedni a párod családja előtt se, azért az ciki. Kibújt a szög a zsákból, szerintem jól tetted, hogy ilyen őszinte voltál mert a valódi éned alapján döntött úgy, hogy kidob. Azzal nincs baj, ha valaki őszinte, de egyértelműen itt se az őszinteséged volt a baj.
13/23 anonim válasza:
Küldd a barátnődet ide hozzám, amíg qrod amazt.
14/23 anonim válasza:
Ha a 6-os tényleg a barátnő akkor én most a helyedben a föld alá süllyednék szégyenemben :D
15/23 anonim válasza:
Ha a hatos a barátnő, akkor ő is mehetne "lefelle" mert ha én valakit szerettem akkor nem égetem be hanem ha szakítottam vele akkor elfelejtem és kész, ha meg tisztázni lehet a dolgokat akkor tisztázom. Mondjuk így lenne tisztességes.
16/23 anonim válasza:
#10: 29 évesen fiúnak hívod magad? Búza. 🙂
17/23 anonim válasza:
Sztem ez igy önmagában nem ok a szakitásra
18/23 anonim válasza:
A bnöd túl reagálta és gyerekes emiatt szakítani. Ez olyan mintha egy ismert színésznőt kérdezne, hogy lefeküdnél e vele, persze hogy igen vagy a csajod egy Kenaue Reeveszel. Ettől még nem kell szakítani,ha mégis akkor most mint később.
19/23 anonim válasza:
Az ilyen provokativ, idiota noi kerdesekre ilyen oszinten kell valaszolni, jol tetted. Ha ezert hisztizik, csinalja, o teremtette a helyzetet.
Az en csajom is kerdezgetett oszinten egy lanyrol, amire nem akartam valaszolni. Ezt elmondtam 3X, de tovabb feszegette, majd oszinten valaszoltam, es hisztizni kezdett. Feltetlenul kellett a kellemes vasarnap delelotti idillbe...
20/23 anonim válasza:
A csaj valószínű sok szappanoperát nézett :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!