Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátnőm megkérdezte tőlem,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm megkérdezte tőlem, mit szólnék hozzá, ha néha más fiúkkal is lefeküdne?

Figyelt kérdés
Én azt válaszoltam neki , hogy akkor is csak őt szeretném !Szerintetek mire akart ki lyukadni a barátnőm ? Csak be akar ijeszteni , vagy lehet okom az aggodalomra ? Lehet , hogy rossz választ adtam neki a kérdésére ?
2019. okt. 30. 21:49
1 2
 1/16 Noren1989 ***** válasza:
85%

Nyitott kapcsolat, barátom, ha egyáltalán annak lehet nevezni ezt. Arra akart kilyukadni.

Megjegyzem, ha egy nő ezt megkérdi, akkor már meg is történt. Nem engedélykérés volt, hidd el.

2019. okt. 30. 21:50
 2/16 anonim ***** válasza:
91%
Azt jelenti, hogy már lefeküdt mással ,vagy erősen tervezi.
2019. okt. 30. 21:53
 3/16 A kérdező kommentje:
Tehát lehet , hogy már kissé rám unt ? Talán nem vagyok neki elég , nem tudok eleget nyújtani ?
2019. okt. 30. 21:55
 4/16 anonim válasza:
100%
Leg kevésbé sem bántásból mondom, tényleg csak egy tanács de szerintem inkább nyíltan meg kéne tőle kérdezned nem pedig itt megkérdezni mert csak frusztrált leszel a találgatástól. Esetleg már meg történt csak nem meri be vallani ,vagy szeretné ha esetleg nyitott kapcsolatotok lenne ,meg kéne beszélnetek hogy miért kérdezte. Remélem mindent rendben el tudtok rendezni. :)
2019. okt. 30. 21:55
 5/16 anonim ***** válasza:
66%

Nekem pl bejönne.. ha mással akarna a barátnőm szexelni, az is, ha előttem dugnák meg. :)

CSak sajnos ilyen lányt nem igen tudok találni.

2019. okt. 30. 21:56
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Nyitott kapcsolatot akar.

Nekünk is az van, de ez nem mindenkinél működik.

2019. okt. 30. 22:01
 7/16 A kérdező kommentje:
Igen az lesz a legjobb ha beszélek vele őszintén , de kissé félek az őszinte igazságától ! Bár az is igaz , tudja , hogy nagyon szeretem és szinte bármit megbocsájtanék neki , meg már mondtam is neki , mikor a kérdést feltette , hogy akkor is csak őt tudnám szeretni !
2019. okt. 30. 22:02
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Két dolgot jelent:

1 amit az első írt

2 csak arra kíváncsi mennyire szereted

A kettő közül magadtól is kitalálod melyik valószínűbb

2019. okt. 30. 22:03
 9/16 anonim válasza:
100%
Sok sikert :)
2019. okt. 30. 22:03
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, ekkora hülyeséget nem mond csak úgy. Biztos ki akarná próbálni. Kicsi az esélye, hogy csak tesztelt, hogy mit szólsz hozzá.
2019. okt. 30. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!