Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Honnan tudjam, hogy lefeküdne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudjam, hogy lefeküdne e velem?

Figyelt kérdés
A legjobb barátom a lakótársamis egyben. Én 24/F. Ő 30/L. Nekem sincs kapcsolatom és neki sem. Szereintetek szokott fantáziálni a sexről? Semmi érzelmi kötődés nincs, elvagyunk így, de ha úgy adódna én kipróbálnám vele, csak nem akarom hogy a barátságunk rámenjen. Hogy viselkedik egy nő ha sexelni akr velem? Honnan jövök rá?

2019. okt. 27. 23:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

1) biztos hogy ramegy a baratsagotok

2) valamelyikotoknek meg koltoznie is kell majd

—> nem ajanlom hogy ranyomulj. Az osszes ilyen sztori amit hallottam szarul sult el

2019. okt. 27. 23:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Légy óvatos, mintha nem is próbálnál közeledni felé, de mégis. Ha pedig szóba hozza és láthatóan nem tetszik neki mond hogy félreérti.
2019. okt. 28. 00:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

1) Amikor ketten vagytok otthon akkor pukkantsatok fel egy üveg bort és beszéltessetek és tereld a szex felé a témát - honnan a francból tudjuk, ha te magad sem tudod hogy mit szeret / milyen pasikat / mik a vágyai?

2) Ha már oldódik, melegszik a helyzet na akkor meg tedd meg a megfelelő lépést - nem, nem a gatyád lehúzása az első mozdulat, hanem a csók.

3) Ha nem oldódik a helyzet, kitér a téma elől, zavarban van akkor meg tudod hogy a válasza nem és ne is erőltesd tovább.

2019. okt. 28. 01:02
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

ez nagyon lutri, lehet szuper lenne és lehet kialakulna egy ilyen szex barátság, amikor átjártok egymáshoz egy numerára és lehet hónapokig is jó lesz, de előbb utóbb vége lesz, mert vagy összejöttök, vagy annyira kínos lesz, hogy valakinek ki kell költözni.

Nem mondom, 1-2 menet becsúszhat és lehet nem megy rá, ha utána átbeszélitek, de ez a tűzzel való játék.

Ja és hidd el, szerintem egy menetre biztos benne lenne, elég csak rámászni

2019. okt. 28. 08:08
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Én csak feltenném neki a kérdést:

-Izolda, lefeküdnél velem?

2019. okt. 28. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!