Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha megkerdezte a csaj hogy bent van e?
Kicsit meggondolatlanul kèrdezget a csajod, de nem gáz.
Előtte szexeltetek már egymással? Ő mikor szexelt utoljára?
A hüvely első 5cm-ben vannak idegvègződèsek. Ha valaki mèg nem szexelt, vagy règ szexelt, hajlamos elszokni tőle, hogy az agya ès ezek az idegek hogy küldik egymásnak a jeleket.
Fordult már elő ilyen velem is. Pedig amúgy szűk vagyok. A farkak sem voltak kicsik.
Először az első alkalomnál, amikor elvesztettem a szüzessègem.
Másodjára akkor, amikor 8 hónap szexmentessèg után megismertem egy kissè vissza húzódó szemèrmes pasit. Pont a fètisemnek megfelelő testalkata volt. A harmadik randiig meg sem akart csókolni. Mire eljutottunk a szexig már nagyon ki voltam rá èhezve. Akkor már egy rövid csókjától is nadrágig átáztam.
Szokatlanul vastag farka volt. Mikor betette nagyon nedves voltam ès úgy èreztem mint ha nem èreznèm. Oda kellet nyúlnom megnèzni. De ez csak pár másodpercig tartott. Aztán helyre álltak a dolgok ès mindent èreztem. Napokkal kèsőbb is, mert kicsit a gátamat is megrepesztette.
Nem hiába mondják hogy fejben dől el minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!