Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A prostituáltaknak van párkapcsolatuk? Nehéz nekik párt találni?
Én nem ástam bele magam annyira ebbe a témába, de hallottam már olyanról, hogy elég sok prostinak van párkapcsolata, vagy legalább olyan kapcsolata ahol a partnere futtatja őt.
De gondolom, ha ez a kettő nem áll fent akkor egy lánynak elég nehéz lenne párt találnia, ha prosti, illetve régebben az volt.
Én őszintén mondom, hogy összejönnék olyan lánnyal aki prosti volt.
26F
Ha sikerül lezárnia a múltat, abbahagyjam szakmát és meg tud róla győzni, hogy elég vagyok és kellek neku, akkor igen! Mi értelme a múlttal foglalkozni? Azon nem lehet változtatni, felesleges energia pocsékolás. Csak a jelen és a jövő számít.
48Ffi
Jó dolog amikor prosti a csajod... épp készültök egy romantikus vacsora utáni szeretkezéshez... aztán elkezd mesélni:
"Jaj még jó hogy bevettem a tabit. Délután annyira erősen kúrt egy ladás cigány, hogy darabokra szakadt a koton. Belémspriccelt vagy 2 deci vaják ondót. Úgy kellett prüszköltetnem a puncimat a zuhany alatt, miután darabokban bányásztam ki a latexet. Persze csak miután patika tisztára szoptam az elernyedt rozsbarna tömlőt.
A munka az munka, kicsym... a te napod hogy tellt? Gyere bújj hozzám, és csókolózzunk romantikusan... persze miután kibányásztad Gazsi szétrobbant kotonjának maradványait."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!