Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gyakori, hogy egy fiatal (20-32 év közötti) pár direktbe másik párt keres barátságra, meg másra?
Sziasztok!
Vagy a kérdés további vonatkozása... mennyire gyakori hogy egy fiatal pár, már meglévő baráti párral ilyenbe keveredik, és nem sérül sem a barátság, se a kapcsolatok?
Na megérkeztek az unatkozó trollok...
Annyira hiányoztatok...
Nézzétek...
Lehetséges, hogy itt tonnaszámra vannak iylen és hasonló kérdések. Lehet hogy sok benen a kíváncsi kiskamasz.
DE ÉN KOMOYLAN KÉRDEZTEM!!!!!
Az első kérdésre válaszolva, nem mondanám, hogy ritka. De a 40es korosztálynál gyakoribb.
A második kérdés már érdekesebb, mert ez elég emberfüggő.
Tapasztalatom szerint azért gyakori, bár nagyon kevés embernek beszélnek erről a környezetükben.
Nekem általában megnyílnak, és ami meglepő főleg a női oldal képviselői.
Meglepő az is, hogy sokszor a nők azok, akik inkább erőltetnék és a párjuk nem igazán hajlandó rá.
A mai világban, ahol ilyen téren mindenki bizonytalan, bizalmatlan az online térben való ismerkedésre legfőképp ilyen céllal ez teljesen érthető, hogy nem verik sokan ezt nagy dobra.
A téma pedig nyilvánvalóan, legalábbis számomra nem elítélendő, sőt. Ha a párom bármikor nyitott lenne erre simán belemennék.
A szexualitás bármi módon történő feldobása, tágítása, ha egyik fél sem sérül miért is volna rossz.
Sokan nem tudják a szexualitást elvonatkoztatni az érzelmektől, a párkapcsolattól, attól, hogy a kettő teljesen más dolog.
A belénk vésett, nevelt, viselkedésformáink teljesen kizárják az ilyen fajta örömszerzési formákat. A birtoklási vágy és a félelem is rátesz egy lapáttal. Ám az ösztöneink, vágyaink, az izgalom, amit az újdonság varázsa okoz afelé tendál, hogy igenis, (legalábbis ebben a formában) csak egyszer élünk és miért vonjuk meg magunktól az ilyen irányú élvezeteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!