Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/10 anonim válasza:
Big Dick Energy létezik szerintem és nem hiszem hogy véletlen lenne. Nyilván sosem lehet általánosítani, de a többség biztos magabiztosabb, ha egy átlagos kinézettel már rendelkezik és emellé nagy farkat is kapott.
3/10 anonim válasza:
Nem feltétlenül.
A bratyóm egy négernek is elqrja a napját gatya nélkül. Annak ellenére nyálpic lúzer ha csajokról van szó.
4/10 anonim válasza:
Elég jó önbizalmat ad, ha tudja az ember magáról, hogy nincs oka aggódni a mérete miatt, főleg ha a partnereitől pozitív visszajelzéseket is kap szex közben vagy utána. Persze ehhez nem elég ha nagy, hanem tudni is kell használni.
5/10 anonim válasza:
Egy problémával kevesebb, ami sokat számít.
8/10 anonim válasza:
Biztosan állíthatom, hogy az a tudat számít, hogy amid van, az jó arra, amire a mindenható szánta. ;-) És ennek semmi köze ahhoz, hogy a farkad átlagos-e, vagy kicsit kisebb, vagy kicsit nagyobb. Ugyanis nem a nagy farkúak sikeresek a lányoknál, hanem akik magabiztosak, vagyis inkább fordítva: akik nem magabiztosak, azok erős hátránnyal indulnak.
9/10 anonim válasza:
Ha ez így van akkor én az ellenpélda vagyok.. Az átlagnál jóval nagyobb méretem van és egy kezem sok lenne ahhoz, hogy megszámoljam hányszor voltak oda a nők a méretemért.. A legtöbb még csak esélyt se ad mikor meglátja..
Szóval nem mondanám, hogy túl nagy önbizalmam lenne a péniszem miatt.
10/10 anonim válasza:
Itt a 13 centi is, 25 centi...
Szánalmas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!