Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Itt miert sirnak a pasik hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt miert sirnak a pasik hogy nem valaszolnak nekik?

Figyelt kérdés
Ha irnak, es nem azt irom hogy oh igen mindent elarulok magamrol,kepet kuldok, chatszexelek, sot le is szoplak, akkor mar rogton visszairnak.hogy agyhalott meg r ibanc, meg hulye k urva
2020. jan. 11. 15:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
81%

Mi az hogy önmagában felhívás?

Haddönstem már el mire válaszolok, meg hogy szerencsétlen nyomorekéknak válaszolok a beteg kérdéseire

2020. jan. 11. 17:38
 12/15 anonim ***** válasza:
26%

Udvariasan is lehet ám ismerkedni mindenféle közönséges megnyilvánulás nélkül. Undorító hogy egyes férfiak mennyire tárgyként kezelik a nőket.

Így is lehet udvarolni ám:

Volna kedves egy kultúrált hölgy velem körülbelül 2 hónapig naponta beszélgetni hogy randevúra hívhassam? Aztán udvariasan megkérném hogy dobja le a rongyait, és helyezkedjen el hosszában a franciaágyon. Majd szerelmes pillantások és csókok közepette legyen oly megtisztelő és tegye szét a lábát hogy hüvelyét udvariasan megtöltsem a bőrkúpommal amin természetesen fóliasátor van.

2020. jan. 11. 17:48
 13/15 mikeXxX ***** válasza:
72%

Az agyhalottra én csak céloztam itt eddig 😂 na de viccet félre téve soha egyik nőnek sem válaszoltam így eddig pedig azért már beszélgettem elég sok nővel itt.

40f

2020. jan. 11. 19:45
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
12# :D :D :D
2020. jan. 14. 09:08
 15/15 zol56 ***** válasza:
100%
Bár már kissé átalakult, de a gyakori kérdések arról szólt, hogy kérdezek valamit és várom a tagok válaszait véleményét ami vagy tetszik vagy nem. Ezt el kell fogadni. Viszont mára sokan egy ismerkedős oldalként használják ami valljuk be nem szerencsés. Nincs kép nincs adat nincs név. Mindenki azt ír amit akar nincs erkölcsi korlát. Na ezért...
2020. jan. 14. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!