Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt miert sirnak a pasik hogy nem valaszolnak nekik?
Mi az hogy önmagában felhívás?
Haddönstem már el mire válaszolok, meg hogy szerencsétlen nyomorekéknak válaszolok a beteg kérdéseire
Udvariasan is lehet ám ismerkedni mindenféle közönséges megnyilvánulás nélkül. Undorító hogy egyes férfiak mennyire tárgyként kezelik a nőket.
Így is lehet udvarolni ám:
Volna kedves egy kultúrált hölgy velem körülbelül 2 hónapig naponta beszélgetni hogy randevúra hívhassam? Aztán udvariasan megkérném hogy dobja le a rongyait, és helyezkedjen el hosszában a franciaágyon. Majd szerelmes pillantások és csókok közepette legyen oly megtisztelő és tegye szét a lábát hogy hüvelyét udvariasan megtöltsem a bőrkúpommal amin természetesen fóliasátor van.
Az agyhalottra én csak céloztam itt eddig 😂 na de viccet félre téve soha egyik nőnek sem válaszoltam így eddig pedig azért már beszélgettem elég sok nővel itt.
40f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!