Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik ebben a kategóriában írnak ki kérdést/válaszolnak/olvasgatnak! Ti szeretnétek majd gyereket?
Leírod légyszi a korodat és a nemeted?
(Én szeretnék majd. 21f vagyok.)
Én sem!
Mert már unokám is van!
45F
Nem szeretnék sosem, meg nem is nagyon lehet, csak még nem tudják pontosan milyen hormonális bajom van. De ha lehetne se. :D
20L
Hormonális alapon igen, tudatosan nem. Kérdés, hogy a tudat behódol-e az ösztönöknek.
20/L
A nyugati civilizáció hanyatlik. Az euróoaiak nem akarnak gyereket, míg az elmaradottabb afrikai, ázsiai kultúrák viszont sorban szülik a gyerekeket. Szinte magától értetődő dolog, hogy az erős kulturájú afrikaiak, ázsiaiak le fogják taposni a hanyatló nyugati civilizációt.
Mostanában is látom a trolikon, hogy reklámozza a kormány, hogy „vállalj gyereket, mert életreszóló kaland”. Ez lenne a nagy európai civilizáció? Ez az amit annyira védeni kell? Milyen kultúra az ahol külön kell reklámozni a gyerekvállalást?
Megmondom milyen: Az ilyen bukásra ítéltetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!