Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek azok a férfiak, akik szép, vonzó nővel élnek nemi életet, mennyivel boldogabbak társaiknál?
Figyelt kérdés
Ahogy a férfiak között, a nők között is vannak olyan kiemelkedően vonzóak, akik a férfiak többsége számára vonzóak, viszont csak kis részüknek elérhetőek.2020. jan. 10. 18:43
1/5 anonim válasza:
Aki attól lesz maradéktalanul boldog, hogy egy nagyon vonzó emberrel szexelhet, az biztos boldog tőle.
Akik többet is várnak a szextől és ezt nem nyújtja a másik, azok ugyanúgy nem lesznek boldogok.
És szerintem azok sem, akiknek a vonzó nőjük egy hárpia.
2/5 anonim válasza:
Szerintem nincs osszefugges. ...
Attol meg lehet vki bena az agyban, hiaba szep. Az onmagaban nem eleg. Es akkor maris nem boldog a partner.
Es ugyanugy nem lesz ujdonsag nehany szex utan.
3/5 anonim válasza:
Nem a testalkat teszi boldoggá a kapcsolatot! Hiába szuper nő,meg minden, azok is boldogtalanok, sok celeb, jó nő/pasi vált már el,illetve élnek a sz.rban.
4/5 anonim válasza:
Semennyire. A boldogság nem csak ettől függ. Ráadásul az ilyen nők többnyire kényesek és igényeik is vannak, tehát lehet, hogy a pasijuk még boldogtalanabb is.
5/5 anonim válasza:
Szerintem mérsékelten boldogabbak. Nyilván nem minden sem az életben, sem a párkapcsolatban, sem a szexben. De a nagy többségnek boldogító érzés, ha a párjukkal szépnek és vonzónak találják egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!