A szép nők boldogabbak, mint a csúnyák?
Figyelt kérdés
Egyébként szerintem igen, de érdekelne mások véleménye.2017. júl. 21. 20:22
1/17 anonim válasza:
Szerintem nincs összefüggés. Aki jól érzi magát a bőrében, az akár boldog is lehet 100 kilósan is, és a Balaton szépe is lehet boldogtalan.
2/17 anonim válasza:
Megvannak nyilván a szépséggel, népszerűséggel járó problémáik (pl. hogy sokkal több férfinak kellenének csak sexre), de még ezzel együtt is boldogabbak mint a csúnyák. Egyszerűen jobban érzik magukat a bőrükben, és tudják, hogy a szépséggel, mint adottsággal, egy felszínes társadalomban sokmindent el lehet érni.
3/17 Clay Morrow válasza:
Szerintem meg nem függ össze a kettő. Láttam már mindenre példát.
5/17 anonim válasza:
Én azt mondanám, hogy nem. A szép nők vagy attól szenvednek, hogy nem mernek közeledni hozzájuk a férfiak, vagy ellenkezőleg, tolakodóak. Egy buta szép nőt semmi nem tesz vonzóvá. Egy csúnya nőt (bár szerintem ilyen nincs) viszont a jó tulajdonságai és a kisugárzása kifejezetten széppé és vonzóvá tehet.
6/17 anonim válasza:
Az irany nem mindegy. Aki szep, az meg nem lesz boldog.
De aki boldog, az szep lesz (belso kisugarzas). Aki pedig boldogtalan, az megcsunyul. Persze ez hosszu tavon igaz, nem a tinedzser korosztalyra. Lattam peldaul 80 eves nenike't, akire jobb volt ranezni, mint sok mai 30asra. Olyan pozitiv kisugarzasa volt, hogy lenyugozott.
7/17 anonim válasza:
Szerintem igen, mert könnyebben / nagyobb valószínűséggel találnak maguknak pasit, így aztán könnyen lesz férjük, családjuk, lakásuk.
Meg nem szólogatnak be nekik az emberek, nem alázzák meg őket, márpedig az kit ne tenne boldogtalanná?
8/17 anonim válasza:
Ha csak a pasikázás létezne, azok lennének. De szép nőnek is meghalhat az anyukája. Nem lesz kevésbé szomorú, mint a ronda.
9/17 anonim válasza:
Én személy szerint nem. Régen duci voltam és a pubertás-kor megtette a pozitív hatását. Azóta mindenki nyomul rám és nagyon fáj, mert úgy érzem, hogy mindenki csak a testemet látja bennem. Mindenki előbb nyomul, mint ahogy igazán megismerne. 18 vagyok és még mindig szűz. Pedig gyakorlatilag bármikor elveszíthetném
10/17 anonim válasza:
#9, egyszerű: a bagzómacskákkal ne törődj, azzal ismerkedj, aki képes az agyát másra is használni, és korrekt, rendes illető, még akkor is, ha nem Subaruval járkál, és nem nyolcszámjegyes a fizetése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!