Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek mi legyen?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mátéé98 kérdése:

Szerintetek mi legyen?

Figyelt kérdés
Baratnommel jo a szex,van amikor elmegy 1x es van amikor nem. En sajnos max 15 percig szoktam birni,es ezmiatt neha rossz is a kozerzetem mert mar elmenne majdnem es elmegyek.. szerintetek maradjak vele? 16cm a meretem allitasa szerint elottem nagyobb emberkek voltak akik 3x is elvittek masfel oras menetben.. annyira rosszul erzem magam,pedig boldogok vagyunk de valahogy mindig elmegyek 15 perc utan.. en 3x soha nemfogom elvinni,es azert felek vele maradni nehogy ha osszekoltozunk majd 2 ev utan ezmiatt megcsaljon,mi legyen?

2020. jan. 10. 00:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Mond meg a barátnődnek, hogy ha az exeit magasztalja neked, attól te nem leszel jobb, hanem csak még rosszabb!

Az qurva könnyű, hogy fekszünk, és várjuk, hogy valami legyen...

Ha szeretitek egymást, akkor közösen akarjátok már rendezni a közös gondokat!

Egyébként ha úgy érzed van értelme ezzel a csajjal erőltetni a dolgot, akkor olvass utána a Google-n, hogy milyen praktikák vannak a "gondjaira"

Amúgy meg a szex ne 15 perc legyen!

Lehet, hogy magát a szexet nem bírod addig, de létezik ugye az előjáték, a nyalás stb...

337F

2020. jan. 10. 00:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
*bocs csak 33/F 😀
2020. jan. 10. 00:11
 3/8 anonim ***** válasza:
19%

Attól még h elmész dugd tovűbb a csajt! Vis nekem állva marad és képes vagyok tovább tolni. am 15 p nagyon kicsi idő.. :D az legyen h nem huzgalod kibe stb hanem a péniszed ebnne hagyod és azt tologatod fentebb lényeg h lasssit s joval elotte mielott elmész ehhez ismerned kell magad am ha farkaddal nem is de hazsnald a kezed vidd el azzal a scajszit.

Végső esetben kükld át hozzam :) :) :)

2020. jan. 10. 00:19
 4/8 anonim ***** válasza:
76%
#3: Óvszerben esze ágában ne legyen tovább dugni a csajt miután eldurrant, ne beszélj hülyeségeket.
2020. jan. 10. 00:28
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
régen rossz ha az elődeid akcióidejét hasonlítja a tiédhez... ebből szakítás vagy megcsalás lesz. pofátlan a barátnőd,de ettől még igaza van. fejlődnöd kell( lehet mással kellene próbálkoznod. nagyon nem adja hogy az exekhez viszonyít...)
2020. jan. 10. 00:59
 6/8 anonim ***** válasza:
70%

Háát kis előjáték. Egy gyors meglepő nyalás és el is megy egyből. Aztán szexeljetek, de te ne menj el. Mikor látod hogy kezdi nagyon élvezni akkor lassíts és fokozd a vágyat az orgazmusra. A hormonok dolgoznak benne te ilyenkor újra kinyalod vagy kézzel vagy bármi féle játékszerrel (már ha szereti) elküldöd megint. Aztán hagy szóljon. Ha elmegy elmegy ha nem akkor nem.

Amúgy meg a 15 perc szex szerintem nem kevés idő. Nálunk a párom elküldött már 1 perc alatt is... MEglepődtünk,de jót nevettünk rajta.

Meg van az örök klasszikus. Vegyél kamagra jellyt.

2020. jan. 10. 04:04
 7/8 anonim ***** válasza:
70%
Úgy gondolom,hogy nagyon nem fair,hogy hasonlítgat a barátnőd... Ez nagyon bántó és hosszú távon komplexusokat ébreszt benned. Hidd el,hogy megfelelő a méreted. Esetleg több előjáték kell. :) Nyald a punciját, hátha úgy jobban elmegy. Senki sem úgy születik hogy tud b***mi,már elnézést. És van más is aki 15 percet bír csak... Egyébként az az átlagos idő.
2020. jan. 10. 07:40
 8/8 anonim ***** válasza:
82%
Hát én nőként azt tudom írni, hogy, ha szeretem a párom, de nem tud kielégíteni,(és ez láthatólag rosszul érinti), akkor nem azt fogom a fejéhez vagdosni, hogy "Bezzeg a Jani 5 órán át bírta, és aakkoraa volt neki, mint egy lónak", mert ez pont olyan, mintha nekem azt mondaná egy fèrfi, hogy "Mer'a Katinak sokkal jobb melle volt." Inkább megpróbálnék segíteni, más pózokat, módszereket kitalálni, stb. amíg jó nem lesz.Bocs, de a barátnőd vagy nem is szeret téged igazán, vagy egy igazi...bunkó.
2020. jan. 10. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!