Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tehetnék, hogy végre ne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék, hogy végre ne legyen ennyire borzasztó szégyenérzetem egy rossz döntés miatt?

Figyelt kérdés

Nagyon vonzódom egy negyvenes férfihez. De nem lehetünk együtt, főként mert neki családja van. Hónapok óta nem volt szexuális érintkezésem senkivel,mert csak rá tudok gondolni,de próbáljuk kerülni egymást. Nehéz ezt a helyzetet kezelni és egyre rosszabbul megy nekem. Hoztam egy rettentően rossz döntést és most legszivesebben elsüllyednék szégyenemben. Erőt vettem magamon és lementem egy szórakozóhelyre és gyakorlatilag az első hasonló karakterű pasinak felkínáltam magam néhány ital után. Reggeli ébredésnél fogtam fel, hogy egy szintén családos, pasi ágyába sikerült kerülni... csak őt nem tartotta vissza a család. De jó volt vele a szex, meg egyáltalán az ilyen jellegű érintések, közelség ... és igazából már mindegynek éreztem, hogy ezek után még másnap hányszor van szex köztünk...Csak amikor már nem volt velem, azután éreztem, hogy baromira gáz ez az egész így...

Napok óta minden percben rosszul érzem magam ettől és semmi nem segít. Attól meg még gázabbnak érzem, ahogy elköszönéskor kezembe nyomta a névjegykártyáját

2020. jan. 6. 21:27
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
79%
Nem kell szégyellned magad. Megéheztél, jóllaktál, ennyi. Örülj, hogy ez nálad ennyire egyszerű!
2020. jan. 6. 21:30
 2/21 anonim ***** válasza:
74%

A legnagyobb űrt a vágy hagyja hagyja bennünk, ez csak azzal kitöltjető, ha szeretve vagyunk és bármilyen érintésért akár eldobjuk magunkat! Nem akkora nagy szégyen ez mint ahogy most hiszed. Ne lelkizd túl. Megtörtènt. És? Nem csináltál rosszat! Nem lettél rosszabb ember. :)

32N

2020. jan. 6. 21:40
 3/21 anonim ***** válasza:
92%

Egyszerűen csak erősítsen meg abban, hogy egy ilyen pasas sem érdemli meg, hogy hónapokig rajta kattogj, mert hasonlókat bármikor megkaphatsz.

Persze azért elegánsabb lenne legközelebb már nem házast választani.

2020. jan. 6. 21:40
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Bocs a hibákért, hulla vagyok
2020. jan. 6. 21:41
 5/21 anonim ***** válasza:
83%
Ne legyen emiatt szar érzésed. Hiányzott a szex, kerestél valakit és megtetted. És? Az nem te hibád, hogy a pasi egy gerinctelen féreg és megcsalja az asszonyt. Neki kellene magát szarul éreznie, nem neked.
2020. jan. 6. 21:43
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
megbántad, menj el, gyónd meg és meg fogsz könnyebbülni lelkileg. Ha Istennel kibékültél, akkor visszanyered a lelki békédet, senki nem vádolhat, mert mindenkinek meg van a maga bűne.
2020. jan. 6. 21:47
 7/21 anonim ***** válasza:
0%
Egy független 50-es? ;-)
2020. jan. 6. 21:57
 8/21 anonim ***** válasza:
85%
ilyen rossz döntéseket hozunk néhányan,ezekkel együtt kell élni. ne ostorozd magad. ha a fickó nem csinált ügyet belőle.te se tedd. majd kialakul valami személyesebb valaki mással.
2020. jan. 6. 22:02
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Ennyiből akkor azzal a pasival is lefeküdhettél volna akiért meg vagy veszve nem?

Most már megtörtént. Tanulj az esetből, és ne bánkódj emiatt. Legközelebb jobban meggondolod mielőtt cselekszel.

l

2020. jan. 6. 22:14
 10/21 anonim ***** válasza:
22%
Így van,ne agyalj ezen,hétvégén keress egy újabb pasit :D
2020. jan. 6. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!