Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tehetnék, hogy végre ne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék, hogy végre ne legyen ennyire borzasztó szégyenérzetem egy rossz döntés miatt?

Figyelt kérdés

Nagyon vonzódom egy negyvenes férfihez. De nem lehetünk együtt, főként mert neki családja van. Hónapok óta nem volt szexuális érintkezésem senkivel,mert csak rá tudok gondolni,de próbáljuk kerülni egymást. Nehéz ezt a helyzetet kezelni és egyre rosszabbul megy nekem. Hoztam egy rettentően rossz döntést és most legszivesebben elsüllyednék szégyenemben. Erőt vettem magamon és lementem egy szórakozóhelyre és gyakorlatilag az első hasonló karakterű pasinak felkínáltam magam néhány ital után. Reggeli ébredésnél fogtam fel, hogy egy szintén családos, pasi ágyába sikerült kerülni... csak őt nem tartotta vissza a család. De jó volt vele a szex, meg egyáltalán az ilyen jellegű érintések, közelség ... és igazából már mindegynek éreztem, hogy ezek után még másnap hányszor van szex köztünk...Csak amikor már nem volt velem, azután éreztem, hogy baromira gáz ez az egész így...

Napok óta minden percben rosszul érzem magam ettől és semmi nem segít. Attól meg még gázabbnak érzem, ahogy elköszönéskor kezembe nyomta a névjegykártyáját

2020. jan. 6. 21:27
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Ahh nem, nem keresek másik pasit..

Ezt a módszert már leteszteltem... látjuk baromira nem működik... sőt..

Tény, volt egy jó éjszakám, csak reggeltol még rosszabb lett minden.

2020. jan. 6. 22:32
 12/21 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2020. jan. 6. 23:39
 13/21 A kérdező kommentje:
21
2020. jan. 6. 23:40
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg minden ember múltjában vannak dolgok, amiket szégyell, mert mindenki hoz olykor rossz döntést( ha nem is mind szexuális jellegű.) Ezek arra valók, hogy tanuljunk belőlük.Ennyi.
2020. jan. 7. 06:32
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Lehet van valamilyen hiányérzeted apa vagy valamilyen gondoskodó férfi iránt és be szeretnéd tölteni ezt az űrt, vagy dominánsabb férfi kell, ezzel nincs baj. A baj inkább azzal van ha egy családapa otthagyja a családját bárki miatt és egyik nővel sem tisztességes. Ha sikerül egy olyan idősebb férfit találnod, ahol nem kell idegeskedned, hogy elszakítod a családjától és te leszel a "rossz", akkor élhetsz boldogan:)
2020. jan. 7. 08:07
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Legközelebb kérd meg, hogy melegítse meg a kezed, szívesen megteszi szerintem ;)

Szerintem semmi baj nincs azzal amit leírsz, ha családja van nem biztos, hogy maradna is.

Lehet ti jobban összeilletek, meglátod mit hoz a sors.

2020. jan. 7. 08:36
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Szórakozóhelyen csak ganéj emberekkel fogsz találkozni. A másik része meh, hogy fiatal vagy s így érthető, hogy ilyen butaságot elkövettél.
2020. jan. 7. 09:23
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
hidd el, az életben még sok sok sok hasonló szégyenérzetű döntést fogsz hozni, ezzel meg kell tanulnod együtt élni. Amit tehetsz, hogy minden eseményből tanulsz, átgondolod, hogy mi volt jó, mi nem, és legközelebb aszerint cselekszel. Azzal, hogy sírdogálsz a múlton, nem fogsz sokat elérni, próbáld inkább feldolgozni és lépj tovább
2020. jan. 7. 10:11
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Remélem nem fogod fel keresni, így hogy névjegy kártyát oda adta. Családja van, lehet meg csalta feleségét. De azért hogy szex legyen, ne keresd. Neked se esne jól, ha egyszer te férjed csinálja ezt, és meg tudod majd. Keress fiatalabbat és legyél boldog vele.
2020. jan. 7. 11:47
 20/21 A kérdező kommentje:
Nem,őt nem fogom keresni,hisz pont ezt akartam elkerülni, hogy egy családi életbe másszak bele...és valahogy szüntessem a vonzalmamat valaki más segítségével.. 🙄 Csak sikerült újból jól beleválasztani
2020. jan. 7. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!