Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Új évben megfogadtam hogy gyüjtöm a spermámat, és lefagyasztom, mert jóképű vagyok, és sok gyerek legyen az anyagomból. Már 4x vertem ki pohárba, és beraktam a hűtőbe. Nem romlik meg? Meddig lehet hűteni?
Nem érdemled meg, hogy rendesen válaszoljak, mert nyilvánvalóan kamuzol (mit mondasz a családnak, mi az a hűtőben?) de mégis... Amikor a sejt víztartalma megfagy, a jég térfogata több, mint a vízé volt, ezért a jég szétfeszíti, elroncsolja a sejt szerkezetét. Amit a fagyasztóba teszel, az tönkrement, amikor megfagyott. A spermabankban folyékony nitrogénnel -200 fok körüli hőmársékletre hűtik a spermát pár tizedmásodperc alatt, mivel így nem tömör jég, hanem mikroszkópikus, különálló jégkristályok keletkeznek, amelyek nem teszik tönkre a struktúrát. Ebben az állapotban nincs ismert határa az eltarthatóságnak.
Az emberiség azonban talán inkább mégis nyert azzal, hogy kárbaveszett az a sokszáz millió spermiumod. ;-)
Fogadd meg azt is hogy csak így gyűjtöd, és SOHA semmilyen körülmények közt nemengeded nőbe.
Tulajdonképpen már te is ott tartasz hogy az egyetlen képességed az hogy ülsz a fal felé fordulva és vihogva recskázol. Ezt az észmennyiséget nem kéne továbbörökölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!