Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Alkalminál, mikor csak oráloztok, nincs hiányérzet, hogy csak ti adtok, viszonzás meg elmarad?
Eléggé el vagy tévedve, kedves kérdező! Bár nem vagyok nő, de eddig az összes alkalmi kapcsolatomnál kölcsönösen volt orál. Már csak azért is, mert:
I. Szerintem az előjáték szerves része,
II. Számomra az a kielégítő, ha a látom a partneremen is, hogy élvezi (ilyen szempontból mindegy, hogy alkalmi partner vagy sem). :)
No vagyok, pont nem a csak leszopos. De igenis az van, hogy nok, csajok leterdelnek es nincs kolcsonosen, plane feloltozve es olyan korulmenyek kozott, ahol masra nincs is mod.
Vagy irgalmas szamaritanusok, vagy nem ertem magam se, mi ez. Valamit nyujtani, amiert egy darab rongynak nez, akinek jolesett es azt mondani, csak szopas.
Csak? Barmit a szamba venni ugy, hogy meg nem is voltam azzal az emberrel?
En orulok, hogy nem ilyen vagyok. Raadasul engem fujoznak, mikor az irto nagy korkulonbseg meg alkalmi szex hive vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!