Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket zavarna, ha a barátnőtöknek "nagy étvágya" lenne lassan 3 év után is?
Barátommal lassan 3 éve, hogy együtt leszünk, nagyon szeretem őt és még mindig kívánom őt nagyon. De nekem viszont nem elég az 1-2 havi 1x együttlét. Lehet megundorodott tőlem vagy valami, nem tudom. Múltkor is adott szájra puszit, én begerjedtem és rendes csókot akartam, erre csak nevetett és elhúzta a fejét. Utcán is meg akartam ölelni és mondta: "Ezt ne." Pedig csak megölelni akartam, nem rámászni. Megcsalni nem tudnám, csak őt kívánom. Viszont nekem ennél több kell. Velem van a gond, fiúk ti erről mit gondoltok?
21/L, 24/F
Nem veled van a gond
Nalunk 3 ev utan a heti 2-4 szex szinte mindig meg van
Még az aktív korú nyugdíjasok is többet szexelnek.
Vagy beéred ennyivel és hűségesen kielégítetlenül éled életed,miközben meg lehet hogy a barátod megcsal. Vagy lépsz szexelsz és inkább küzdesz a lelkiismereteddel.
Ez csak rosszabb lesz, idővel csökken a libidó.
Más pasi való hozzád, ez heti szinten is kevés.
Nincs az a szerelem ami ezt kibírja . Én 8 éve csinalom. Első 3 évben még minden jó volt aztán bújt ki a szög a zsákból hogy nincs igénye több együttlétre . Heti 1 nagyon max 2 szex . És ez is borzalmas . Rettegve gondolok rá mi lesz 10 év múlva . Havi 1-2 szex . Tuti megbolondulok.
Nem tartom se magamat se őt hibásnak. Mások az igények.
Sajnos nálam is van hasonló probléma!
Kb. 2 havonta 1 :(!
Már odáig jutottam, hogy inkább hozzá sem érek, nehogy megkívánjam! Nem tudom mi történt Vele!
Többször jeleztem, a válasz annyi, hogy Ő nőként nem kezdeményez! Ha én kezdeményezek, akkor meg elutasít! Szeretem és kívánom, nem csalnám meg, de ez nem tudom, hogy hova fog vezetni!
Az nem nagy étvágy ha még naponta is megkivánod.
Inkább a barátod halvérű .
Ennek úgy is szakítás lesz a vége, jobb lenne minél hamarabb túl lenni ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!