Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viszonzás nélküli nyalás lányok?
Nos, nekem nincsenek jó élményeim azzal kapcsolatban, amikor én csináltam a partnereimnek. Nem azért, örültem, hogy nekik jó, de nekem mindig erőteljes öklendezésem volt, mert mindig túl mélyen volt, szóval azt hiszem, hogy annyira nem lenne ez ellenemre (bár az is ott van, hogy szeretném elérni magamban, hogy tudjam élvezni, de nem ragaszkodom hozzá, hogyha amúgy a kapcsolatban minden rendben van).
20/L
Szeretek szopni,de nyilvan nem eroltetnem rad a cummantast.
Annyit nyalhatna engem a pasi,amennyit akar.
Szerintem azért több lány van aki nem ragaszkodik a szopáshoz, mint az aki igen. A szopást meg lehet úgy is csinálni, hogy csak a makkot érintse, és a rajta lévő bőrt, szóval akkor nem öklendezne a lány a mélységtől. Én meg pont attól szenvedek, hogy a párom nem igazán szereti. Nem erőltetem neki, nem is szoktam szóba hozni, de attól még hiányzik.. :S Pechem van, ennyi
36F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!