Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal tini lányok ti élvezitek az anális közösülést? Milyen volt az első ilyen együttlét? Élveztetek így el?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok legyetek szívesek!2020. jan. 9. 16:53
11/19 anonim válasza:
Itt nincsenek tinik, és nem szeretik az análist.
12/19 anonim válasza:
Nem próbáltuk a párommal és nem is tervezzük. Kicsit sem vonz.
13/19 anonim válasza:
Nekem + élvezetet nem ad de nincs ellenemre igy néha engedem, meg nem elveztem igy el
14/19 anonim válasza:
Én egy rendhagyó tini voltam. A popsim szüzességet veszítettem el elsőnek. Kezdettől szeretem az anális sexet. El is tudok tőle élvezni. Már nem fiatal lány.
15/19 anonim válasza:
Imádják! Kiskoruktól csak erre vágynak. Meg ilyen iq harcosokra mint te kedves kérdező.
16/19 anonim válasza:
Minden tinilánynak nagyon jó volt az első ilyen együttlét. Rá is szokott mind. El is élveztek. De akkorát hogy a szomszéd is hallotta. És mind szeretné ha privátot írnál neki és felajánlanád hogy te szívesen megcsinálod a popsiját.
17/19 anonim válasza:
az én barátnőmnek először nem tetszett de harmadjára már ő kérte aztán azóta is élvezi.
18/19 anonim válasza:
Jó volt már az első is, de nem tudok csak tőle elmenni.
19/l
19/19 anonim válasza:
Az remek, ha már 20 éves korod előtt elkezded csapágyasra járatni a végbélnyílásod.
Szerencsére, így lesz kifutási időd, hogy először 30 éves korod táján, aztán után átlagban 10 évente meg legyen műtve a feneked.
Kicsit ciki lesz erről tárgyalni a proktológussal, de ugye, akinek itt nagy a szája, annak biztos nagy máshol is.
Istenem.....egyre gázabb ez a korosztály.....de ugye, mindenkinek ki kell égni valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!