Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van úgy, hogy pl. olvasás, kutatás, kreatív folyamatok sokkal jobban érdeklik, mint a szex?
A szexuális vágyat általában hátránynak élem meg, sokszor hokizással rendezem le.
Volt, hogy akár 8 óráig maszturbáltam, de már leszoktam és úgy érzem jobb így. Így hasznosabbnak érzem magam az emberiség számára.
Persze szaporodni kell, de arra van szó szerint milliárd másik ember.
10#
Én is erre gondoltam, hogy sokaknak valószínűleg ez egy ilyen reakció. De én nem érzem úgy, hogy ezzel kapcsolatban tudat alatt így történt volna nálam.
Szűz vagyok
#11: Ha szűz vagy, de amúgy van egy bizonyos szintű késztetésed a szexre, mint maszturbáció, akkor valószínűleg nem vagy aszexuális, csak még tapasztalatlan, ezért elnyomod vagy nem tartod fontosnak a dolgot. Az alapján, amiket írtál, szerintem ez a helyzet.
Amúgy meg ez emberfüggő. Engem pl. egy jó szex feltölt, energiát ad és sokkal jobban teljesítek minden területen. Valami hormon felszabadul vagy ilyesmi, régen olvastam már a biológiai részéről. De pl., ha egész nap maszturbálnék (őszintén, tinikorban ez majdnem minden srácnál megesik), akkor az engem is lehúzna és úgy érezném, hogy valamilyen szinten elment a napom a semmire.
Szerintem valamilyen szinten megértem amit írsz, és biztos hogy emberfüggő.
Én például a szexuális dolgokkal kapcsolatban megfigyelésem szerint teljesen ellenkezően működöm.
Talán az alacsony dopamintermelésem az oka. A figyelemmel, motivációval, mozgással kapcsolatos neurotranszmitter.
Emiatt is szedem azt ami a címkék között van feltüntetve (ott élek ahol írnak ilyet).
Szerintem a szexuális dolgoktól kevésbé lesznek érzékenyek a receptoraim, stimuláció hatására (ahova a dopamin "illik").
13#
Azért nem gondolsz hülyének mert úgy látod hogy rávezettél arra amire te gondoltál?
Heteróknak baromira nem éri meg szerintem.
Heteket,hónapokat kell foglalkozni 1 lánnyal,mire hajlandó szét tenni a lábát,és kb az 5.alkalom után már az is unalmas.
8 óra maszturbálás az abszurd.
Napi fél óra,vagy 2 naponta fél-1 óra,bőven elég,és jut idő másra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!