Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » “Beteg” fantáziák?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

“Beteg” fantáziák?

Figyelt kérdés

Fiúk, lányok ha van akkor kinek mi a “legbetegebb” fantáziája és fel meritek itt vállalni?

Olyanra gondolok amikről tudjátok, hogy sosem fogjátok megélni és talán jobb is így, ennek ellenére mégis nagyon izgat a gondolat.

Én sok savat fogok kapni az enyémért de nekem az egyik ilyen fantáziám, hogy anyukám egy felcsatolhatóssal csinál meg..

Ha itt nem merné valaki leírni privátban is válaszolhat!

25/F

2020. jan. 8. 10:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
74%
Akartam írni egy shrek kopipasztát, de az előző válaszokat nem tudnám überelni
2020. jan. 8. 11:48
 12/15 anonim ***** válasza:
24%

Huszonhárom éves korom óta arról álmodozom,hogy a következő barátnőm lesz annyira nő,hogy az első közösülés helyett kézzel, vagy szájjal kielégít.

Lassan negyven vagyok,több mint száz esetben kellet csalódnom.

2020. jan. 8. 15:16
 13/15 anonim ***** válasza:
69%
Elvenni egy tinilány szüzességét.
2020. jan. 8. 15:21
 14/15 anonim ***** válasza:
27%
Szeretném, hogy egy lány belekakiljon a számba és utána szétkenje rajtam. Belegondolva egy picit undorodom a dologtól, de mégis nagyon jó lenne, ha megtörténne. Izgat még a kikötözés is. 29/F
2020. jan. 8. 16:51
 15/15 anonim ***** válasza:
2 szexi lány el szimulálja rajtam az ujraelesztest egy felfújhatós gumimatracon
2020. jan. 28. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!