Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteg kérés lenne? Miért sodor ilyen helyzetbe? Meg kell csalnom, hogy megkapjam azt amire vágyok?
Nem hinném, hogy olyan extra kérésem lenne.
Többször felhoztam neki, de nem akarja, azt mondja furcsán érezné magát.
?Teljesen beteg vágy lenne a kérés? Mit gondoltok?
Húzzon fel harisnyát bugyi nélkül, így akarom kinyalni és az álló farokkal megdugni az összezárt combjait?!
Azt mondta, ha ezt akarom akkor keressek magamnak mást, őt nem érdekli. Ezzel mire céloz?
Gimi óta párban vagyunk, szeretem őt. Ő is azt mondja szeret. 10 éve vagyunk együtt. Gyereket se akar még?! Azt mondja nem miattam, hanem mert ő nem érzi itt az idejét ennek a dolognak.
Az hogy neked harisnya fétises van miért kéne asszisztálnia hozzá
Őt nem érdekli. Korrekten válaszolt.. nehogy már magára kényszerítsen olyat amit nem akar
10 éve vagytok együtt ez nem jelenti azt hogy mindenbe bele kell mennie
Te meg ha már a megcsaláson gondolkodsz akkor biztos nem szereted már ne hazudj magadnak se neki
.téged jobban érdekel a fétised a kielégülésed minthogy a párod ne érezze magát kelkemetelnűl ebben aszituacioban
N
Legyünk már reálisak.
10 éve vannak együtt. "Ha szeretsz valakit, megteszel neki reális kereten belül mindent."
Most komolyan, 10 év után meddig tartana teljesítenie a párja vágyát, és harisnyát húznia? Semeddig.
Nem arra vágysz, hogy a szájába kakilj élő videós adásban... na, az beteg lenne.
Ráadásul nem rendszeresen akarod, hanem egy alkalommal.
Szóval legyünk reálisak, és mindenki gondoljon bele. Sosem tettél még semmi olyasmit, ami a párodat izgatta, téged viszont nem annyira? Tuti, hogy de!
Nem kért a srác teljesíthetetlen dolgot!
Le lehet pontozni, de ez pontosan így van, ahogy leírtam.
Szerintem egyébként itt nem is a kéréseddel van a baj alapvetően, hanem azzal, ahogyan ő a kapcsolatotokhoz áll. "Gyereket se akar még."
Beszélned kellene vele, hogy akkor pontosan mit is szeretne a jövőben tőled, illetve ebből az egészből mit is akar kihozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!