Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasinak nagy farka van akkor ő csak alkalmi kapcsolatokat keres, csak a skalpokat gyűjti és csak a szexre megy?
Abszolút nem vagyok öntelt és a farokméretemmel sem szoktam dicsekedni csak ha kérdezi valaki, válaszolok. Igazából skalpokat sem akarok gyűjteni, jó lenne egy csajszi akivel néha-néha jól érezzük magunkat (max annyi még belefér ha mellette van 1 pasija vagy barátja) és akkor igazából nem lennének "skalpok".
A szex nem azért kell mert valamekkora a farkam, hanem mert kívánom :)
29F
Nagy farkam van, megis onbizalomhianyos vagyok, es van h evet is kihagyok szexben.
29/F
Szerintem sincs összefüggés
Nekem majdnem nagy van mégsem volt alkalmim
Semmi, de semmi összefüggés sincs a kettő között. Ahogy a farokméret és a szexuális "teljesítmény" között sem. Nem a mérete számít hanem az hogyan használják.
A legnagyobb Casanovákat ha megkérdeznék, akkor valószínűleg teljesen átlagos farokméretük lenne - nem azért van annyi "hódításuk" mert azzal kezdenek minden társalgást hogy X cm-s farkam van.
A páromnak nagy van és első barátnője vagyok, évek óta jól megvagyunk és az egészséges nőnézegetésen kívül nem érdeklik más nők.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!