Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy pasinak nagy farka van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasinak nagy farka van akkor ő csak alkalmi kapcsolatokat keres, csak a skalpokat gyűjti és csak a szexre megy?

Figyelt kérdés
2019. szept. 3. 21:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez nem fugg ossze.
2019. szept. 3. 21:01
 2/12 anonim ***** válasza:
60%
Mondjuk a többség öntelt és hiú, kb úgy mint a jó fenekű vagy mellű nők.
2019. szept. 3. 21:02
 3/12 anonim ***** válasza:
81%
Nekem nagy van, mégsem csak alkalmi szexet keresek.
2019. szept. 3. 21:09
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Abszolút nem vagyok öntelt és a farokméretemmel sem szoktam dicsekedni csak ha kérdezi valaki, válaszolok. Igazából skalpokat sem akarok gyűjteni, jó lenne egy csajszi akivel néha-néha jól érezzük magunkat (max annyi még belefér ha mellette van 1 pasija vagy barátja) és akkor igazából nem lennének "skalpok".

A szex nem azért kell mert valamekkora a farkam, hanem mert kívánom :)

29F

2019. szept. 3. 21:12
 5/12 anonim ***** válasza:
86%

Nagy farkam van, megis onbizalomhianyos vagyok, es van h evet is kihagyok szexben.

29/F

2019. szept. 3. 21:16
 6/12 StevenUp ***** válasza:
100%

Szerintem sincs összefüggés

Nekem majdnem nagy van mégsem volt alkalmim

2019. szept. 3. 21:26
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nálam, így van nagyjából. De nem csak kizárólag alkalmi kapcsolatot keresek. Volt már több egyéjszakásom. De ha olyan az adott lány, aki megfelel nekem, akkor inkább párkapcsolatot akarok.
2019. szept. 3. 21:42
 8/12 anonim ***** válasza:
Átlagos méretem van,de csak szexkapcsolatot keresek,,szerintem nem ezen múlik.F
2019. szept. 3. 22:01
 9/12 anonim ***** válasza:
60%

Semmi, de semmi összefüggés sincs a kettő között. Ahogy a farokméret és a szexuális "teljesítmény" között sem. Nem a mérete számít hanem az hogyan használják.

A legnagyobb Casanovákat ha megkérdeznék, akkor valószínűleg teljesen átlagos farokméretük lenne - nem azért van annyi "hódításuk" mert azzal kezdenek minden társalgást hogy X cm-s farkam van.

2019. szept. 3. 23:17
 10/12 anonim ***** válasza:

A páromnak nagy van és első barátnője vagyok, évek óta jól megvagyunk és az egészséges nőnézegetésen kívül nem érdeklik más nők.

23L

2019. szept. 4. 03:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!