Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés a punciban?
Figyelt kérdés
Múltkor beszelgettem erről a barátommal és azt mondta jó, olyan feszítő érzés, de nem igazán tudta körbe írni. Esetleg ti körbe tudjátok irni?2020. jan. 7. 17:38
1/9 anonim válasza:
Kb. olyan, mint mákos tésztát enni.
2/9 anonim válasza:
Meleg, sikamlós, körülölelő. Nem tudom másképp megfogalmazni. Nagyon jó.
3/9 anonim válasza:
Nyúlj bele a szádba,ne érintsd se a fogaidat,se a nyelved...kb hasonló
De csak fizikailag.
4/9 anonim válasza:
"Milyen érzés a punciban?" Mit kérdezel ezzel?
5/9 anonim válasza:
Nem emlékszel már rá, amikor jöttél kifelé erre a szép világra? 😉
6/9 anonim válasza:
Az egyik legjooooooobb :) főleg ha a "punci" olyan lányhoz tartozik aki tetszik, szimpatikus, tüzes urambocsá' még szereted is.
8/9 anonim válasza:
Nő vagyok, de hiába mondjátok, hogy milyen ujjal belenyúlni, hiszen az ujjad soha nem fogja azt a gyönyört érezni közben, mint a hímvessző. Engem inkább az érdekelne, hogy a hímvessző minden pontja ugyanazt a gyönyört érzi, mint az a kicsi női csikló? Mert akkor ez nem ér.
9/9 anonim válasza:
Nem érzi mindenhol ugyan azt. A makkomal érzem a gyönyört. A töve csak azt érzi hogy meleg és csúszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!