Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés egy férfinak, ha benne van a punciban?
lány vagyok.
barátom mondta hogy neki sokkal jobb érzés óvszer nélkül és ezért kérdem.
18/L
Óvszer nélkül jobb!!Főleg ha bele élvezek!!!
Párod beléd szokott élvezni??
Körülményektől függ.
A párod nagy eséllyel azért mondja, hogy "sokkal jobb" gumi nélkül (holott ez nem így van, legalábbis nem "sokkal"), mert így akarja kihúzza magát a védekezés alól, hogy áthárítsa rád pl a hormonháztartásodat teljesen felborító fogamzásgátlóra, ami amúgy se a terhesség, se a betegségek ellen nem biztosít akkora védelmet, mint a gumi. Micsoda érett pasi lehet..
Nekem is és a legtöbbeknek sokkal jobb, Közvetlenebb érzés. Egyébként a nőknek is jobb.
Próbáljátok ki és meglátjátok. pharmatex kúp ideális lehet ilyen próbára.
Hogy utána hormont szedsz-e az majd eldől, hogy megéri-e nektek. (Mérlegelni kell a kockázatot, a kényelmet, árát, stb )
30F
#4 Te vagy idióta vagy, vagy idióta vagy.
Lehet, hogy neked nem más érzés, de én próbáltam már ezer féle gumit, extra vékonyat,extraextravékony, hiperszuperk.-rvajóvékonyat, és nem... egyik sem volt közelében sem annak az élménynek amikor a ki.b.szott bőrömön érzem a barátnőmet, és nem egy k.ib..s.zott gumi van a farkamra húzva.
És 3 év után még mindig gumival védekezünk, mert nem akarom hogy szedje a fogamzásgátlót, minden együttlétkor gumi nélkül kezdjük de aztán felhúzom, elviselem. De tény hogy közelében sincs annak az érzésnek. Ha neked ugyanolyan jó, nem tudom hogy irigykedjek rád vagy szánjalak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!