Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, férfiak milyen érzés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak milyen érzés punciban elaludni, vagy létezik ilyen?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy orgazmusod van, s bő spermát belé lövöd a punciba és nem aksrsz kijönni onnan, inkább oldalra fekve, a farkad a puncijában csukott szemmel pihensz miközben átkarolod a nődet és elaludsz

2019. okt. 12. 18:36
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
🤦‍♀️🤦‍♂️🤦‍♀️🤦‍♂️🤦‍♀️🤦‍♂️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♂️🤦‍♀️🤦‍♂️🤦‍♀️🤦‍♂️
2019. okt. 12. 18:42
 2/8 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem nincs olyan férfi, akinek ezt sikerült még kiviteleznie.
2019. okt. 12. 18:46
 3/8 Noren1989 ***** válasza:
57%

Barátom, ez olyan, mint a szép/intelligens/jó társaság/szociális/nem qrva nő.

Nem létezik.

2019. okt. 12. 19:26
 4/8 1112 ***** válasza:
95%

Én egyszer itt olvastam olyat, hogy valakik próbálták, és alvás közben kicsúszott belőle. Tehát nem tudtak egész éjszaka úgy maradni.

De amúgy pl honnan tudná, hogy milyen érzés benne elaludni, amikor pont akkor alszik el?:) Pont az alvás pillanatában alszik el, amikor megkezdi az alvást. :)

Egyébként én nem tudom :)

2019. okt. 12. 20:05
 5/8 anonim ***** válasza:
97%
Amint összemegy a farkad orgazmus után, az kicsúszik a hüvelyből, ehhez pedig nem sok idő kell.
2019. okt. 12. 20:07
 6/8 anonim ***** válasza:
79%
Milyen érzés szeretve elaludni,vagy létezik ilyen? ..Csukott szemmeel pihensz és átkarolod a nődet és elaludsz...vége.
2019. okt. 12. 20:13
 7/8 anonim ***** válasza:
76%
Nekem volt ilyen, nagyon fáradt voltam alapból, és így aludtunk el. De amikor felébredtem, már nem voltam a punciban, kicsúsztam belőle. :)
2019. okt. 12. 23:22
 8/8 anonim ***** válasza:
75%
Mi szoktunk így aludni. Gyakran van, hogy este vagy éjjel ha feláll, de aznap már szexeltünk, beteszem hátulról a páromnak és úgy alszunk vissza kiskifli nagykifli felállásban. Persze mire felébredek már nincs benne, de nagyon jó érzés úgy elaludni.
2019. okt. 13. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!